Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már bennetek egyszerre két farok?
Figyelt kérdés
Egyszer kipróbálnám egy harmadik emberrel, hogy ketten vannak vannak bennem, milyen érzés akinek volt ilyen tapasztalata.2024. márc. 7. 16:07
1/11 anonim válasza:
Csak egy plusz ujj volt, de nem volt kellemes
2/11 A kérdező kommentje:
Meleg fiúktól kérdezem, csak egyszerre 1el van tapasztalatom
2024. márc. 7. 16:15
3/11 anonim válasza:
Pasid könnyedén megmondja , hogy mennyire vagy tág hogy tágulsz.
Volt barátom aki mindíg nagyon szoros szúk volt, volt olyan is akiben harangoztam oda simán befér 2 kukac.
Passzív fiúk szerint inkább tudat élvezetes hogy 2farok van benne, nem maga a szexuális élvezete. - az inkább kényelmetlen.
4/11 anonim válasza:
De Te melyiket szeretedjobban amelyik nagyon szűk vagy a tágabb?
5/11 NNNándi válasza:
Csak úgy volt bennem egyszerre 2 hogy egy a számban egy a fenekemben. 2 dildó volt bennem. Egy 18/4 és egy 14/3. Nekem az már kényelmetlen volt.
7/11 anonim válasza:
Nagyon szűket nem szeretem
Az kB.azt jelenti hogy 15percet minimum kell nyalogatni, ujjazni behatolás előtt.
Természetesen az se jó ha egyből tövig betolhatom előjáték nélkül, mert alig érzem olyan tág.
Aranyközépút.
8/11 anonim válasza:
Köszönöm szépen
Jó lehet akkor veled az együttlét :)
10/11 anonim válasza:
Csak a számba,ráadásul nem is kicsik.És dugták a szám nem kímélték.Én
akartam.Majdnem egyszerre élveztek.Isteni volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!