Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rá esély, hogy felvállajon?
Figyelt kérdés
2 hónapja jöttem össze egy sráccal, aki konkrétan azért nem akar felvállalni, mert katona és szerinte rosszul reagálnának rá, ha ez kiderülne róla, még azt sem tudják, hogy meleg. Ha megyünk is valahova, mindig csak egy haverjaként mutat be engem, még a legközelebbi barátainak is. Egyfolytában azt mondja, hogy adjak még neki egy kis időt, de nem úgy tűnik, mint aki komolyan is gondolná..
Ezt neked kéne tudni megitélni. Mi nem ismerjük őt, csak találgathatunk.
tegnap 22:36
2/12 anonim válasza:
Valakinek évek kellenek, hogy komfortosan tudja fogadni a saját melegségét. Valaki meg sosem tudja elfogadni. Ha neked ez elviselhetetlen, akkor szakíts vele, de ha kedveled, akkor ne erőltesd, hadd csinálja a maga tempójában. Valószínűleg ez nem rólad szól, hanem saját maga elfogadásáról. Ha erőlteted és nyomasztod ezzel, csak rosszabb lesz mindkettőnknek.
tegnap 22:41
3/12 anonim válasza:
Milyen rossz ez, hogy folyton ilyen problémákba ütközünk mi melegek. Irigylem a heterókat, hogy ilyen gondjuk nincs.
tegnap 22:44
4/12 anonim válasza:
Nekik olyan problemajuk van hogy az egyik kover not szeret a haverja meg ledisznozza a nojet
tegnap 22:52
5/12 anonim válasza:
"Nekik olyan problemajuk van hogy az egyik kover not szeret a haverja meg ledisznozza a nojet"
Hát ezaz! Nem kell nekik rettegniük, hogy (valódi) kirekesztés éri őket. Soha nem kell nekik semmilyen problémába ütközniük ha felvállalásról van szó.
tegnap 23:10
6/12 anonim válasza:
Hetrokmak az a legnagyobb gondjuk hogy 3 csak kozul melyiket ba***ák meg
ma 00:12
7/12 anonim válasza:
Nehéz ügy. Inkább nem, mint igen. A katonaság az a közeg, ahol szerintem ezt az egyik legrosszabbul fogadják el.
Ha kitudódik, szétszivatják az illetőt. Szerintem. A szűk baráti kör talán nem, de képzeld el, ha egy szakasz elmegy zuhanyozni és csak a feltételezés megvan, hogy valaki "úgy" néz...
Légy megértő vele. Nagyon nehéz helyzet. Ráadásul szigorú parancs és hierarhia van.
ma 00:57
8/12 anonim válasza:
Tekes vagyok és nyíltan meleg másik 3 sráccal a csapatban!
Soha semmi negatív megnyilvánulás nem történt,egy család vagyunk bent!
Ismerik a párom, szoktunk közösen buliba járni......
ma 04:56
9/12 anonim válasza:
Nekem mondjuk beleférne. Ebből is következik, hogy a srác diszkrét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!