Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálnál nálatok van fenéknyalás?
Figyelt kérdés
Nálam eddig természetes volt, de mostani partneremnél nem, hogy az óránál én kinyalom a fenekét is, lenyelem a spermát.
Tényleg nem "magától értetődik"?
19/uni
tegnap 22:32
1/11 anonim válasza:
Hát, szerintem nem. Én szeretem nagyon ha kinyalnak, de az orálról csak a szopás jut az eszembe.
2/11 anonim válasza:
Orálnál én nem szoktam nyalni a fenekét.48/A
3/11 anonim válasza:
Én aktívként minden esetben kinyalom a passzív fenekét. Sőt kifejezetten erre is keresek fiút.
4/11 anonim válasza:
Ha az aktív elvárja csinálom neki teljesen alárendelt vagyok
5/11 -remete- válasza:
Nalam is a popsi farok nyalás kenyeztetés az orál.
6/11 Attis7902 válasza:
Én azt szeretem a legjobban ha a partnerem felhúzza a lábait széttárja és mindenéhez hozzáférek. Csókolgatom simogatom ahol csak érem nyalom, szopom, hosszan lágyan érzékien és gyönyörködve hallgatom közben a kéjes nyögéseit. És persze addig még el nem élvez amit persze a számba fogadok és az utolsó cseppig lenyelek.
8/11 anonim válasza:
Köszönöm.
De a korom miatt már biztos nem akarod velem. :)
De azért köszi, jól volna. :)
10/11 anonim válasza:
Sose nyalok és sose nyalnak. Orál az orál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!