Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számítok melegnek?
Ha ehhez a fiúhoz vonzódom akkor mennyire számítok melegnek? Úgy értem ha pl. csak egy kíváncsi hetero lennék akkor még becsaphatnám magam azzal, hogy ez már eléggé nőies? Vagy szerintetek mennyire nőies vagy éppen mennyire férfias? Alapjáratom csak a nőiesebb fiúk jönnek be és ő még talán a legkevésbé az ami még bejött.
Tudom, hogy ez a homoszexualitás rovat, de a szakértők véleményét szeretném.
"Ha biologiailag fiu és vonzodsz hozta akkor bizony homar vagy"
Azért nem pontos ez még. Ahhoz, hogy meleg legyen még az is kell, hogy ne tudjon nőkhöz/lányokhoz vonzódni. A kérdező pedig tud hozzájuk vonzódni. Emiatt meleg már biztos nem lehet. Biszexuális lehet ő.
1: Igen, teljesen rendben van, sőt talán örülök neki hogy farka van. Na nem extra, hanem igazából más. Mint mikor a vaníliafagyi mellé szedsz epret is.
Talán akkor inkább úgy lenne értelme a kérdésemnek, hogy az itt lévő melegeknek mennyire jön be. Mert láttam, hogy itt sokak mércéje ott van, hogy nekik csak a férfias férfiak jönnek be. Ez a fiú viszont max. twink, viszont nekem a hosszú haja és a gyengédebb formája a férfiasság ellentettjét sugallja.
"sőt talán örülök neki hogy farka van. Na nem extra, hanem igazából más. Mint mikor a vaníliafagyi mellé szedsz epret is."
Akkor már világos minden. Te bizony biszexuális vagy. Tudod szeretni a farkat is ha az egy ilyen alakhoz tartozik.
"úgy lenne értelme a kérdésemnek, hogy az itt lévő melegeknek mennyire jön be."
Nem hiszem, hogy sokaknak bejönne. Itt a homoszexualitás kategóriában rendszerint szoktak ólálkodni biszexek is akik válaszolnak is meleg kérdésekre. Megesik, hogy nem teszik ki azt az infót, hogy biszexek (vagy mert tényleg elfelejtik, vagy melegnek hiszik magukat). Nagyon valószínű, hogy ők fognak igent mondani erre a fiúcskára. A "rendes" homoszexuálisoknak nem szoktak ezek bejönni. Ez a dolog megfordítva úgy nézne ki a heteróknál, hogy a lány/nő lenyírná nyírógéppel a hosszú haját, levágatná a melleit vagy egy feszítő ruhával lelapítaná, és műszakállat meg műbajuszt ragasztana az arcára. Gondolom ez semennyire nem jönne be egy heterónak (legalábbis nem valószínű). Na kb ugyanennyire nem jön be általában a melegeknek egy "lányutánzat". Azzal, hogy kb lányt imitál, azzal pont a lényeges dolgot rontja el.
6: Oké, szóval akkor ez a fiú már annyira lányutánzatnak számít, hogy a kizárólagosan homoszexuálisoknak már nem jön be (jó nagy részüknek legalábbis)?
Tudtam, hogy bi vagyok. De általában csak az ennél is nőiesebb fiúk jönnek be. Ő pl. nincs női ruhában, kisminkelve, nem látszik, hogy kifejezetten nőt imitálna.
"Tudtam, hogy bi vagyok. De általában csak az ennél is nőiesebb fiúk jönnek be."
Hmm, akkor nem értem miért akartad megkérdezni, hogy biszexnek tartunk-e vagy melegnek, mert elég egyértelmű, hogy mi a szitu nálad.
"Ő pl. nincs női ruhában, kisminkelve, nem látszik, hogy kifejezetten nőt imitálna."
Hát kinek honnantól számít valaki nőimitátornak. Biztos van olyan aki már annak tartaná őt pusztán attól, hogy hosszú haja van a még nemigen fiús/férfias arca mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!