Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegnek számítok ettől?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam ezen, nem igazán tudom eldönteni. Voltak barátnőim éltem szexuális életet velük. Nem is gondoltam volna hogy ilyenbe belemegyek. Annyi rossz dolog összejött akkor és hagytam, hogy egy meleg fiú les...jon. Azután szégyelltem, meg kértem, hogy fejezzük be mert nem vagyok meleg. Valahogy mégis vele kapcsolatban meleg álmaim voltak. És amikor szexeltünk valami nagyon erős boldogságot éreztem. Nőkkel sohasem volt ennyire jó. Már nem tudom elképzelni, a házasságot.Rosszul vagyok a barátnős kérdésektől amiket rokonoktól kapok. Vannak fiúk akik tetszenek, most nem tudom hogy ezt a fiút szeretem ennyire, vagy mindig meleg voltam és most ébredtem rá.2019. okt. 30. 20:48
1/6 anonim válasza:
Segített megtalálni önmagad. Hálás lehetsz neki.
2/6 anonim válasza:
Eleg egyértelmű, amiket leírtál. Kb minden meleg ezen megy keresztül: nőkkel próbálkozik, nem sikerül, utána lesz egy kapcsolata egy férfival és bumm rájön hogy igazából mindvégig meleg volt csak elnyomta magában.
3/6 anonim válasza:
Miért számít neked annyira, hogy minek számítasz? Csináld azt, ami jólesik.
De egyszerűen fogalmazva: ha szexuálisan izgatnak a férfiak és a nők nem, meleg vagy. Ha mindkét nem izgat, bi. Ez nem bonyolultabb ennél, mi pedig nem fogjuk tudni kibogozni hogy te legbelül kihez vonzódsz és kihez nem. De nem értem hogy miért számít ez neked egyáltalán.
4/6 anonim válasza:
20:53 leírta, amit én akartam.
Annyit tennék hozzá, hogy ezen nem tudsz változtatni és szerintem, ha társadalmi nyomás hatására visszautasítod ezt a fiút, nagyon meg fogod bánni.
Sokat tudna neked segíteni elfogadni önmagad, én beszélnék vele.
5/6 anonim válasza:
könnyebb lesz ha elfogadod,kitárul a világ es boldog leszel,én is baratom is igy voltunk..
6/6 anonim válasza:
Senki nem végez ilyen számításokat, te se tedd. Kizárólag arról lehet szó, hogy adódott egy olyan helyzet, amikor erőfeszítés nélkül kielégüléshez jutottál és ez adta a leggazdaságosabb költség/haszon arányt. Tiszta pragmatizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!