Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha néha melegnek érzem magam, de a társadalmi elvárások miatt elnyomom akkor inkább biszexnek számítok?
Figyelt kérdés
Ismerkedni nem tudnék mert homofób a családom, környezetem. Érzem, hogy vonzódok a férfiakhoz, de mégis heteró kapcsolatokba megyek bele. Nem teljesen vagyok boldog így de mégis inkább ezt választom, mert mást Magyarországon nem tehetek. De ha úgy élnék az sem lenne jobb, mert félni kellene a lebukástól, akiről kiderül b...zák.Gondolom mivel tudok szexelni nővel nem lehetek teljesen az. 26/F2019. febr. 15. 16:07
1/4 anonim válasza:
A biszexualitás inkább egy skála, azon belül többféle típus meg fokozat létezik. Te a leírásod alapján valóban biszexnek tűnsz, de a férfiak azért alapvetően jobban vonzanak (vonzanának), mint a nők. Egyébként még olyan is van, hogy valaki érzelmileg inkább az egyik nemhez, testileg viszont inkább a másikhoz vonzódik.
2/4 anonim válasza:
Válaszd azt amelyikhez jobban húz a szived, sose leszel boldog ha nem éled meg a vágyaid,és azt amit szeretnél. Még fiatal vagy tudsz változtatni a helyzeteden. Ne az járjon a fejedben hogy mivan ha lebuksz hiszen rengetegen élnek meleg kapcsolatba mégis boldogok. Ha a családod homofób majd megbékélnek a helyzettel egy idő után, egy anya sem fogja kitagadni a gyermekét mert az más mint a többi, lehet hogy egy idejig haragszik de átfogja értékelni a helyzetet. De ha csak kalndozol akkor nem kell megtudnia senkinek hiszen azt titokba is lehet csinálni.
4/4 anonim válasza:
Szia! En azt javaslom hogy ha ugy erzed hogy boldogabb lennel ferfival akkor legyel ferfival. Mar nem igazan fuggsz a csaladodtol es aza velemenyem, hogy egyszer elunk. Azt az egy eletunket alakitsuk ugy, hogy boldogok legyunk. En is azt gondoltam hogy homofob a csaladom, foleg az apam, de amikor meg 14 evesen coming outoltam, kellet nekik egy kis ido, de nagyon jol fogadtak. Egy percre sem loktek el maguktol, arra torekednek hogy minnel jobb eletem legyen. Es ez egy szulo dolga. Ha te nem szeretnel lannyal szeretkezni akkor ne tedd csupan a tarsadalmi norma miatt. Ez az egesz "normalis" szo egy faszsag. Annyi fele ember van, aki nem vallja be az erzeseit, es azert normalis a heteroszexualitas mert csak ugy lehet gyerek? MIND NORMALISAK VAGYUNK! a panszexualisoktol kezdve a biszexualisok, aszexualisok, homoszexualisok, heteroszexualisok, stb. Csak azt tedd, amitol boldog leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!