Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől melegnek számítok?
Figyelt kérdés
Kicsit ittam, és rámozdultam a meleg haveromra. Nagyon gázul viselkedtem,mint egy nő, meg amiket mondtam neki. De ő józan volt, és mégis bizonyos fokig úgy érzem visszaélt a helyzetemmel. Jó nem feküdt le velem, de 69-tünk meg ilyenek. Reggel szégyelltem magam, és azt érzem, hogy ez az egész az én hibám. Mert én kezdeményeztem, és még kérdezte is, hogy biztos akarom. A zuhany alatt sírtam meg ilyenek, a számat szájvizeztem többször. Hívott azóta, de nem vettem fel a telefont. Nekem ő tetszett mint férfi, de azt gondoltam azért mert én is úgy szeretnék kinézni mint ő. Biztos az alkohol miatt volt mert régen ittam, meg régen voltam nővel. És ő számomra külsőre egy ideális férfi. Ugye ettől nem vagyok meleg mert akkor nem szégyellném azt amit tettem?2018. nov. 10. 17:07
1/27 anonim válasza:
Attól még lehetsz az, mert szégyelled amit tettél. Nem ezen múlik.
Ha a nőkhöz is vonzódsz akkor biszex vagy.
Figyelj...nincs ebben semmi baj. Szerintem.
Vedd úgy, hogy kipróbáltad. Kész. Senkinek semmi köze hozzá.
N
2/27 anonim válasza:
Sztem most pár napig hagyj időt magadnak, ne gondolkozz ezen sokat, majd pár nap, vagy hét múlva tisztább fejjel gondolj vissza erre, és ha úgy érzed, jó volt amit csináltatok, akkor fogadd el, és ettől nem leszel rosszabb ember, hanem megismerted magadat egy új oldaladról. :)
4/27 A kérdező kommentje:
Mostanában nem nagyon tetszenek a lányok. Az a baj, hogy a haveromnak van egy ilyen kisugárzása vagy hogy is fogalmazzak. Most is írt kérdezi, hogy miért nem veszem fel a telefont, megbántam ami történt. De nem írhatok vissza neki, mert akkor még meggyőz hogy nem csináltunk semmi rosszat, mert hatással van rám.
2018. nov. 10. 17:39
5/27 anonim válasza:
De azt csak érzed, hogy jó volt-e vagy sem.
7/27 A kérdező kommentje:
Élveztem, és ez az egészben a legrosszabb. De már ettől is bűntudatom van, lehet visszaírok majd a haveromnak. Lehet ő is így érezte magát, ha meg nem akkor talán mégsem vagyok meleg.
2018. nov. 10. 17:53
9/27 A kérdező kommentje:
Úgy lehet azon kattognék, hogy fiúval vagyok, meg mit csinálok. Azt kéri, hogy találkozzunk beszéljük meg a történteket. Fogalmam sincs mit írjak vissza, még a végén meleg leszek miatta.
2018. nov. 10. 18:20
10/27 anonim válasza:
Találkozz vele, így legalább személyesen megtudjátok beszélni. Úgy gondolom, hogy vonzódsz ehhez a fiúhoz, és ha az érzés kölcsönös egy kapcsolatot kár, buta társadalmi előítéletek miatt elszalasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!