Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ettől melegnek számítok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől melegnek számítok?

Figyelt kérdés
Kicsit ittam, és rámozdultam a meleg haveromra. Nagyon gázul viselkedtem,mint egy nő, meg amiket mondtam neki. De ő józan volt, és mégis bizonyos fokig úgy érzem visszaélt a helyzetemmel. Jó nem feküdt le velem, de 69-tünk meg ilyenek. Reggel szégyelltem magam, és azt érzem, hogy ez az egész az én hibám. Mert én kezdeményeztem, és még kérdezte is, hogy biztos akarom. A zuhany alatt sírtam meg ilyenek, a számat szájvizeztem többször. Hívott azóta, de nem vettem fel a telefont. Nekem ő tetszett mint férfi, de azt gondoltam azért mert én is úgy szeretnék kinézni mint ő. Biztos az alkohol miatt volt mert régen ittam, meg régen voltam nővel. És ő számomra külsőre egy ideális férfi. Ugye ettől nem vagyok meleg mert akkor nem szégyellném azt amit tettem?
2018. nov. 10. 17:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Döntöttem és találkozom vele este, mert csak így tudok rájönni hogy meleg vagyok, vagy biszex. Meg csak vele tudom ezt megbeszélni.
2018. nov. 10. 19:06
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
Bazki (már bocs) ne legyél hülye, az önfejűséged vezet, igen is vedd fel a telefont és beszéljétek meg, EL FOGSZ VESZTENI EGY JÓ BARÁTOT csak mert hisztizel hogy mit csináltál.
2018. nov. 10. 19:08
 13/27 anonim ***** válasza:
83%
Igen, meleg vagy. Mi a kérdés?
2018. nov. 10. 19:19
 14/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem számítasz melegnek, csak normális embernek, akiben az alkohol feloldja a gátlásokat. A haverod meg nyilván lelkileg is közel áll hozzád, tehát nem olyan számodra, mintha a szomszéd városból jött volna egy vadidegen. Ne emészd magad.
2018. nov. 10. 20:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha meleg leszel, akkor nem miatta leszel meleg, hanem mert az vagy és voltál (vagy akár biszex). Azok után, hogy te kezdeményeztél, ez a minimum, hogy találkozol vele és megbeszéled vele az egész dolgot.
2018. nov. 10. 23:09
 16/27 anonim ***** válasza:
86%

Barátom, azért elég merész kijelentés az, hogy "akkor talán mégsem vagyok meleg." mindannak tudatában, hogy egy másik FÉRFI farka volt a szádban pár napja.

Ja, totál meleg vagy.

2018. nov. 10. 23:41
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

"De nem írhatok vissza neki, mert akkor még meggyőz hogy nem csináltunk semmi rosszat, mert hatással van rám."

És ebben teljesen igaza is lenne.

2018. nov. 11. 11:48
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Fú, az ilyen kérdéseknek sosem lesz vége?

Az a bajod, hogy te rohadtul rá vagy parázva, hogy meleg vagy / leszel és ez gyakorlatilag minden logikus cselekedetet és gondolatot felülír nálad.

A helyzet az, hogy nyílvánvalóan élvezted és akartad is valamennyire, ezen pedig a világon semmi nem változtat.

Sem haverod kisugárzása, sem az ital, sem hogy befolyásolt, sem az hogy utólag mekkora bűntudatot meg szégyenérzetet generálsz magadnak, hogy ettől is úgy érezhesd nem akartál te semmit.

Ez masszív önbecsapás.

Van még pár tévképzet itt a fejekben.

Ha emellett volt már dolgod lánnyal/izgattak is valaha, akkor NEM lehetsz meleg.

Éppígy NEM lehet rászokni és NEM ettől leszel meleg.

Maximum megélsz valamit ami mindig is benned volt, de ha emellett tényleg érdekeltek a lányok az ettől NEM fog elmúlni.

Akkor sem ha ez most per pill jobban érdekel.

Ha nem akarod csinálni akkor NE CSINÁLD, ez ilyen egyszerű, nem kell senkire kivetítetni, hogy meggyőzött meg befolyásolt, nem kell önbecsapósat játszani.

És főleg nem kell erre az egészre így rácsavarodni.

És még valami, haverod számára ez a világ egyik legtermészetesebb dolga, ő megkérdezte biztos akarod-e, ráadásul te kezdeményeztél, nem tudom ezen felül mit kellett volna tennie.

2018. nov. 11. 12:05
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, ez lemaradt:

BISZEX vagy, így hívják.

De ez is sokféle méretet tud ölteni...

2018. nov. 11. 12:06
 20/27 A kérdező kommentje:
Hogyne lennék ráparázva, a szüleim vallásosak. Mindig azt mondják, hogy majd ha unokájuk lesz, meg ilyenek. És régen volt barátnőm, nem tudom, hogy az mennyire volt megfelelési kényszer. Azóta nem csajoztam, most meg ezt csináltam. Találkoztunk, és próbált megnyugtatni, de én mindig azt hallottam, hogy ez bűn, mert a Bibliában is ez van. És kértem, hogy egy ideig ne találkozzunk, de már hiányzik.
2018. nov. 11. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!