Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha azért fekszem le egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azért fekszem le egy férfival, mert ő akarja, én nem akarom, de megteszem mert muszáj, attól még nem számítok melegnek ugye? Én leszek a lányos szerepben.20/f

Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 18:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%
miért lenne muszáj?
2015. okt. 1. 18:03
 2/26 A kérdező kommentje:
Külföldi munkát intézi. És megtetszettem neki sajnos.
2015. okt. 1. 18:06
 3/26 anonim ***** válasza:
95%
Uhh nem ér annyit szerintem ne csináld, nekem akármit ajánlhatna cserébe, akkor se tenném meg!
2015. okt. 1. 18:08
 4/26 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagy férfi! lehet nem számítasz melegnek, de férfinak se. Nem is értelek, ez rosszabb mintha meleg lennél, csicska vagy, egy szánalmas nyomorult!
2015. okt. 1. 18:09
 5/26 A kérdező kommentje:
Két éve csak alkalmi munka hébe hóba, ezt már unom. Ha meg kell tenni, megteszem.
2015. okt. 1. 18:10
 6/26 anonim ***** válasza:
79%
biztos hogy van benned meleg hajlam, igazi heteró férfi inkább meghal de akkor se dug férfiakal, csak nőkel!
2015. okt. 1. 18:14
 7/26 A kérdező kommentje:
Mennyire lehet hozzászokni egy ilyen szituhoz?
2015. okt. 1. 18:17
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

Ha megteszed, valószínűleg egész életedben bánni fogod, és sosem tudsz majd tükörbe nézni. Ennyit nem ér semmi. 20 éves vagy, lesznek még lehetőségeid!

Hacsak nem arról van szó, hogy valóban kívánod, csak nem vallod be magadnak, hanem arra fogod, hogy muszáj...

Azzal nincs semmi baj, ha valaki meleg. Azzal viszont igen, ha prostituálódik. Mert ez az. Nem pénzért, hanem más előnyért, de attól ez még prostitúció.

2015. okt. 1. 18:18
 9/26 A kérdező kommentje:
Nem én tehetek róla. Muszáj.
2015. okt. 1. 18:21
 10/26 anonim ***** válasza:
70%

Muszáj??? Miéért megölik a szeretteidet, családodat, vagy téged ha nem teszed?

Az elsőt elfogadom indoknak hogy muszáj, a 2. is, sok embernél.

ennek ellenére van sok, aki a második esetben inkább halna meg férfiként, mint élne ilyen szégyennel!

Nem az aktus maga a szégyen, hanem hogy hagytad, engedted, eltűrted, a hajlamaid ellenére!

2015. okt. 1. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!