Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azért fekszem le egy férfival, mert ő akarja, én nem akarom, de megteszem mert muszáj, attól még nem számítok melegnek ugye? Én leszek a lányos szerepben.20/f
Diplomás létemre rengetegszer fizikai munkát végeztem, most is másodállásban, mert külföldre menni nem akartam. volt rá lehetőségem, és még megalázkodni se kellett volna miatta.
Sőt mindig volt valami munkám, és sosem alázkodtam meg egyikért sem, semennyire, nem hogy annyira mint te! Ha nem volt rendes munka volt, szürke, ha az sem akkor fekete. Voltam rakodó, gyári munkás, fakitermelő, segédmunkás, recepciós, vasesztergályos, és néha dolgoztam a végzettségemnek megfelelő helyen is.
Nekem ne hadoválj olyat, hogy a munkáért ilyet muszáj tenni!
Azért az komoly...
Erre mondják "nem az a meleg, aki csinálja, hanem aki hagyja.."
Te is kő b uzi vagy.. csak magadnak sem mered bevállalni, olyan vagy, mint a legtöbb pénzéhes csaj, aki egy jobb élet reményében hanyatt fekszik valakinek, csak te épp "fiú" vagy és hagyod, hogy más a végbeledben turkáljon, bocs, de én férfinak téged csak a temetéseden hívnálak ezek után, annyit még megérdemelsz, de ezek után... pfúj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!