Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha azért fekszem le egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azért fekszem le egy férfival, mert ő akarja, én nem akarom, de megteszem mert muszáj, attól még nem számítok melegnek ugye? Én leszek a lányos szerepben.20/f

Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 18:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

Diplomás létemre rengetegszer fizikai munkát végeztem, most is másodállásban, mert külföldre menni nem akartam. volt rá lehetőségem, és még megalázkodni se kellett volna miatta.

Sőt mindig volt valami munkám, és sosem alázkodtam meg egyikért sem, semennyire, nem hogy annyira mint te! Ha nem volt rendes munka volt, szürke, ha az sem akkor fekete. Voltam rakodó, gyári munkás, fakitermelő, segédmunkás, recepciós, vasesztergályos, és néha dolgoztam a végzettségemnek megfelelő helyen is.

Nekem ne hadoválj olyat, hogy a munkáért ilyet muszáj tenni!

2015. okt. 1. 18:36
 12/26 A kérdező kommentje:
Kétcév alatt kereshetnék annyit, hogy itthon h ázat vegyek. Igazából az első éjszakán már túl vagyunk. Csak reggel mondta a fickó hogy nem csak egyszer kell, hanem a két évig folyamatosan a szeretője leszek.
2015. okt. 1. 18:41
 13/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nagyonis izgat téged ez a kiszolgáltatott-megalázott szerep, mert munkát tudsz szerezni máshol is ha nagyon akarnád, csak ez így neked is jobb. :)
2015. okt. 1. 18:50
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem izgatott, kicsit fájt is.
2015. okt. 1. 18:59
 15/26 anonim ***** válasza:
82%
Meleg vagy te, kérdező, mint a Nap. Egészséges heteroszexuális férfi inkább meghalna... Szerintem te tudat alatt nagyon is élvezed a helyzetet.
2015. okt. 1. 19:20
 16/26 A kérdező kommentje:
Inkább csak elviselem.
2015. okt. 1. 19:22
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy nagyon egyszerű képlet: Odaadod a tested a sok pénzért. Rossz egy kicsit, de elviseled, mert a pénz fontosabb. Ezt hívják úgy, hogy ku..a. Nemtől függetlenül.
 18/26 anonim ***** válasza:
65%
Megtépázta a kloálkádat? Szoptál is?
 19/26 A kérdező kommentje:
Aha.
2015. okt. 1. 19:24
 20/26 anonim ***** válasza:
48%

Azért az komoly...

Erre mondják "nem az a meleg, aki csinálja, hanem aki hagyja.."

Te is kő b uzi vagy.. csak magadnak sem mered bevállalni, olyan vagy, mint a legtöbb pénzéhes csaj, aki egy jobb élet reményében hanyatt fekszik valakinek, csak te épp "fiú" vagy és hagyod, hogy más a végbeledben turkáljon, bocs, de én férfinak téged csak a temetéseden hívnálak ezek után, annyit még megérdemelsz, de ezek után... pfúj..

2015. okt. 1. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!