Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha azért fekszem le egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azért fekszem le egy férfival, mert ő akarja, én nem akarom, de megteszem mert muszáj, attól még nem számítok melegnek ugye? Én leszek a lányos szerepben.20/f

Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 18:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%
És segből szájba is ment? :) A szádba élvezett, miután megreszelte a kloálkádat?
2015. okt. 1. 19:39
 22/26 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Nem vagy meleg! B*U,*zi* vagy!
2015. okt. 1. 19:45
 23/26 anonim ***** válasza:
68%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__..

Nesze fiam, itt egy régi kérdésed...látom nem nagyon javítottál a stílusodon, te lányos szerep..

2015. okt. 1. 20:18
 24/26 anonim ***** válasza:
84%
Két lehetőség van, vagy kamuzol és csak hülyited itt a népet trollkodsz, vagy meleg vagy esetleg biszex, ilyen nincs hogy egy heteró férfi férfiakal dug.
2015. okt. 1. 22:06
 25/26 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nem muszáj. Az, hogy te k***a lettél, az a te döntésed. Mondhattál volna nemet is.
2015. okt. 1. 23:51
 26/26 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj, de én inkább kérnék kölcsön anyáméktól buszjegyere és kimennék Németbe takarítani, mosogatni, építkezésre stb és becsületesen keresnék pénzt mint hogy lefeküdjek valakivel és ezt nőként mondom. Szánalmas.

Semmit sem muszáj. Ezt jegyezd meg.

2015. okt. 2. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!