Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ettől melegnek számítok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől melegnek számítok?

Figyelt kérdés
Kicsit ittam, és rámozdultam a meleg haveromra. Nagyon gázul viselkedtem,mint egy nő, meg amiket mondtam neki. De ő józan volt, és mégis bizonyos fokig úgy érzem visszaélt a helyzetemmel. Jó nem feküdt le velem, de 69-tünk meg ilyenek. Reggel szégyelltem magam, és azt érzem, hogy ez az egész az én hibám. Mert én kezdeményeztem, és még kérdezte is, hogy biztos akarom. A zuhany alatt sírtam meg ilyenek, a számat szájvizeztem többször. Hívott azóta, de nem vettem fel a telefont. Nekem ő tetszett mint férfi, de azt gondoltam azért mert én is úgy szeretnék kinézni mint ő. Biztos az alkohol miatt volt mert régen ittam, meg régen voltam nővel. És ő számomra külsőre egy ideális férfi. Ugye ettől nem vagyok meleg mert akkor nem szégyellném azt amit tettem?
2018. nov. 10. 17:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez a biblia dolog már nagyon lejárt téma, (mondom ezt a legnagyobb tisztelettel), számos dolog van amit már rég nem tartunk be belőle (például válás), de ami a töbségi társadalom számára nem fontos mint a melegség kérdése arra még ma is bűként mutogatnak.

Ha valóban érdekelne és utánaolvasnál akkor rájöhetnél, hogy ez jóval árnyaltabb téma.

Szerintem sok hívő amúgy is csak kifogásként hivatkozik rá, és valójában szimplán rühelli a melegeket, így ez egy nagyon kényelmes állapot, hogy ne kelljen felülbírálnia ezt a dolgot önmagában.

Továbbá szerintem nagyon fontos dolog megtanulni, hogy végső soron az embernek nem a szüleinek kell megfelelnie, mert ez a te életed, nem lesznek örökké veled, de neked végig kell élned a saját magad által kialakított életet.

De ez csak az én véleményem, sokak által jól ismert és sokszor bejárt út az amit most jársz.

Eseteg olvass utána a dolgoknak az segíthet.

Másrészt, a döntés mindenképp a tiéd, olyan életet élsz amilyet akarsz, ha részedről ennek nincs helye benne, akkor soha többé nem kell részt venned hasonlóban sem.

2018. nov. 11. 17:46
 22/27 A kérdező kommentje:
Egyszer régen éreztem olyat mintha szerelmes lennék egy fiúba. És akkor még azt gondoltam, hogy ez csak erős barátság. De ez most megkavart, mert ilyen szerelemszerű érzéseim vannak, a haverom iránt. Ő törődik is velem, így még rosszabb, elszakadni tőle. Mert ő nem olyan egyéjszakás kalandokat halmozó fiú, meg olyan okos, megértő, művelt, helyes. Mindig segít nekem a matekot, fizikát tanulni ha dolgozatot írok. A szüleim is kedvelik, mondjuk azt nem tudják, hogy meleg.
2018. nov. 11. 18:33
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tudnod, de szerintem mindenképp gondold újra ezt az egészet.

Kezdheted akár az Imák bobbyért című filmmel is, fennt van youtube-on.

2018. nov. 11. 18:45
 24/27 A kérdező kommentje:
De ha jobban belegondolok engem az zavar, ahogy vélekednek a meleg emberekről, lehet ha máshol élnék nem érezném magam ennyire rosszul. Most is egy fiú miatt vagyok szomorú, és ezt senkinek nem mondhatom el, ez is rossz. Meg ha meleg vagyok, hogy lesz kapcsolatom? Mert én erről senkinek nem tudnék beszélni, és félnék vállalni magam. Azt érzem, hogy eléggé biszex vagyok, mert gondolom azzal, hogy beleszeretek fiúkba, az másabb mint aki csak testileg vonzódik. De az exbarátnőm sem érdekelt ennyire mint a haverom, és a kinsey tesztet is kitöltöttem angol oldalon, az is 4-nek hozott ki.
2018. nov. 11. 19:32
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nincsen semmi baj, elsősorban saját magaddal kell kijönnöd és megbékélned is, minden más csak utána, gondolok itt a környezetre és hasonlók.

Mondom nézz meg pár filmet az sokat segíthet hogy oldja a szorongást ezektől a dolgoktól.

2018. nov. 11. 20:30
 26/27 A kérdező kommentje:
Megnéztem Bobbyt, szomorú az a film.Mondjuk az én szüleim nem ennyire durván vallásosak. A végén azt éreztem, hogy elveszítem a hülyeségem miatt a barátomat, amikor boldog is lehetnék. Mert változni úgysem fogok. De félek ráírni, mert lehet hogy hülyének tartana azért ahogy viselkedtem. Mert lehet mások könnyebben túlesnek ezen. Ha összejönne valakivel az is rossz lenne.
2018. nov. 12. 10:09
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez senkinek nem egyszerű, ne aggódj ezen, meg fogja érteni.

Csak valmennyire legyél tisztában önmagaddal, és eszerint viselkedj vele is, mert ha csapongsz akkor azért az hosszútávon nem lesz jó vele szemben.

2018. nov. 12. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!