Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől melegnek számítok?
Ez a biblia dolog már nagyon lejárt téma, (mondom ezt a legnagyobb tisztelettel), számos dolog van amit már rég nem tartunk be belőle (például válás), de ami a töbségi társadalom számára nem fontos mint a melegség kérdése arra még ma is bűként mutogatnak.
Ha valóban érdekelne és utánaolvasnál akkor rájöhetnél, hogy ez jóval árnyaltabb téma.
Szerintem sok hívő amúgy is csak kifogásként hivatkozik rá, és valójában szimplán rühelli a melegeket, így ez egy nagyon kényelmes állapot, hogy ne kelljen felülbírálnia ezt a dolgot önmagában.
Továbbá szerintem nagyon fontos dolog megtanulni, hogy végső soron az embernek nem a szüleinek kell megfelelnie, mert ez a te életed, nem lesznek örökké veled, de neked végig kell élned a saját magad által kialakított életet.
De ez csak az én véleményem, sokak által jól ismert és sokszor bejárt út az amit most jársz.
Eseteg olvass utána a dolgoknak az segíthet.
Másrészt, a döntés mindenképp a tiéd, olyan életet élsz amilyet akarsz, ha részedről ennek nincs helye benne, akkor soha többé nem kell részt venned hasonlóban sem.
Neked kell tudnod, de szerintem mindenképp gondold újra ezt az egészet.
Kezdheted akár az Imák bobbyért című filmmel is, fennt van youtube-on.
Figyelj, nincsen semmi baj, elsősorban saját magaddal kell kijönnöd és megbékélned is, minden más csak utána, gondolok itt a környezetre és hasonlók.
Mondom nézz meg pár filmet az sokat segíthet hogy oldja a szorongást ezektől a dolgoktól.
Szerintem ez senkinek nem egyszerű, ne aggódj ezen, meg fogja érteni.
Csak valmennyire legyél tisztában önmagaddal, és eszerint viselkedj vele is, mert ha csapongsz akkor azért az hosszútávon nem lesz jó vele szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!