Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha ennyire kiborít az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire kiborít az, hogy félrelépett a barátom akkor inkább melegnek számítok?

Figyelt kérdés
Már voltam nőkkel, de nem éreztem azt a nagy szerelmet. Megismertem egy meleg fiút, és vele érzem azt, hogy ez az igazi vonzalom. Sajnos ő nem tudott bennem megbízni a múltam miatt, és mivel nem igazán vállalom fel a kapcsolatunkat félrelépett. Tudom, hogy hibás vagyok benne, mert a szüleinek akart bemutatni és azt sem hagytam. Meg az egyik lány beleült az ölembe egy bulin, és azt gondolta, hogy megcsalom. Ezután az exével félrelépett. Állítólag nem feküdtek le csak kiverték egymásnak, meg csókolóztak. Amikor ezt megtudtam nagyon kiborultam, enni sem tudok, nem is értem, hogy tudok így szenvedni egy fiú miatt. Amikor megbeszéltük kérte, hogy bocsássak meg de nem tudom mit tegyek. Mert igaz, hogy titkolom de sohasem csaltam meg.
2019. ápr. 2. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fene tudja, ettől még simán maradhatsz biszex is.
2019. ápr. 2. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
... Önök a Mónika-só 6218. epizódját láthatták. Holnap megismerkedünk Bélával, aki kéz nélkül született, de Erzsike szerint még mindig nem adta meg a 3000 forintos tartozását lányának, Marikának, aki állítása szerint másodszor terhes tőle. A holnapi viszontlátásra...
2019. ápr. 2. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy kiborúltál még biszex vagy
2019. ápr. 2. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
No offense, de ha engem rejtegetnél mindenki elől, lehet én is inkább mással próbálkoznék. Mármint, én ezt mindig baromi megalázónak fogtam fel, ha valakinek a "titka" vagyok, és rejtegetik a kapcsolatunkat mindenki elől. Tanuld meg felvállalni magadat, az érzéseidet egy másik férfi iránt, különben ez nehezen fog menni, és meg fog ismétlődni.
2019. ápr. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!