Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik melegnek tartjátok magatokat, milyen fiúk tetszenek nektek?
Figyelt kérdés
A kifejezetten formás test, szexi külső a lényeges vagy egy átlag fiú is lehet izgató számotokra?
Úgy is kérdezhetném, hogy nagyjából a fiúk, férfiak hány %-a vonzó a számotokra?
2019. jan. 7. 18:01
1/12 anonim válasza:
hm, ez egy jó kérdés. Nem vagyok válogatós az átlagos pont bejön, bár szerintem mindenkinek más az átlagos. Az egyetlen dolog ami külsőre nekem nem tetszik az a szőke-kék szem kombó. Valahogy nem az esetem, mégis volt már rá példa hogy szőke tetszett... a körülöttem élő emberek olyan 70százaléka többnyire bejön :) Inkább az inteligenciát, humort és viselkedést tartom szem előtt
2/12 anonim válasza:
#1 mintha a sajat irasomat olvastam volan. En se szeretem a szoke es kekszemu embereket .
Nekem is bejonnek az emberek nagyresze mivel nincs idealom.
3/12 anonim válasza:
Nehéz megmondani. Van olyan, aki első látásra nagyon bejön, de aztán ha megszólal, akkor kiábrándulok belőle teljesen, pl. mond valami ostobaságot.
4/12 anonim válasza:
én a magas fiukat nagyon szeretem
rögtön beindul a fantáziám
5/12 anonim válasza:
Picit fiatalabb legyen. 20 vagyok
6/12 anonim válasza:
Amitől nagyon beindulok az a szürke vagy zöld szem és fekete haj valamint a szép fogsor. Ez nekem elég tud lenni :D
7/12 A kérdező kommentje:
Á, értem, jó nektek, hogy a többség bejön.
Nekem csak 10%, de inkább kevesebb.
2019. jan. 7. 23:05
9/12 A kérdező kommentje:
Alak mennyire fontos?
2019. jan. 11. 21:02
10/12 anonim válasza:
Az arc a fontos szamomra nem az alkat, kiveve ha olyan a teste a masiknak hogy picit dagadt csak es nem nagy a hasa meg ilyenek de lottyedt na az nagyon nem bejovos, akkor inkabb legyen dagadt a masik csak ne lottyedt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!