Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire tartjátok magatokat vonzónak? Kort is írjatok légyszi
Eléggé vonzónak tartom magam mind arcra, mind testalkatilag, bár a testalkatom átlagos.😅
17F
Átlagos férfi vagyok, nem is nádszálvékony, de egy - két kivétellel, amikor ismerkedem,mindenki meg akar ölelni, vagy puszit adni.
Kapcsolatban pedig minden barátom azt mondta, nyugalmat árasztok mind a megjelenésemmel,mind a beszédemmel, mind a hangommal.Szerették a humoromat és azt, hogy bármikor számíthattak rám. Összebújni nagyon szerettek velem,így filmezni, beszélgetni, vagy csak úgy , hallgatni.
Remélem, ha újra lesz párom,ő is ezeket értékeli majd.
Mindezekkel egyben sem tartom magamat szuperpasinak,átlag embernek inkább. De azért ránk is van még igény, azt hiszem :)
49 F/a
6-os, jobb napokon tudok lenni egy 8-as is! de a személyiségem legalább 10-es
22/f
Leginkább a testemre kapok pozitív visszajelzéseket, sokat edzek szálkás izmos, arányos vagyok. A fejem nem egy csoda, talán még kisfiús inkább :D Az öltözködésem az teljesen hétköznapi, semmi extravagáns nincs benne. A hangomtól se másznak falra, a jellememről inkább nem nyilatkozok, meg nem is az a legelső szempont a vonzalom terén. Szóval összességében ha a 0 az egy fekélyes arcú csöves, a 10-es pedig a görög isten akkor én 6,8-ra tenném magam :D
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!