Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szeretitek a gloryhole-t? Izgatónak, vagy inkább kockázatosnak tartjátok?
Figyelt kérdés
2018. szept. 18. 14:51
1/9 anonim válasza:
Undorítónak.
Eleve önmagában egy nemiszervről mondjuk egy kép sem tud felizgatni.
Ha nem tudom milyen a gazdája,nekem taszító.
És nyilván kockázatos is,kitudja hová dugta eddig,aki képes bedugni egy lyukba..
2/9 anonim válasza:
Izgat, de Győrben semmi hely pedig anno több sráccal is leveleztem.
Igény lenne...
3/9 anonim válasza:
kockázatos, de pont ezért izgató.
Volt már benne részem, nem bántam meg és nem is kaptam el semmit.
4/9 anonim válasza:
Valahogy izgat a dolog, persze akkor végképp ha tudom ki van a túloldalon.
de sajnos Kecskeméten nincs ilyen
5/9 anonim válasza:
Én gumival így kipróbálnám az anált és az orált is.
22/F/p
6/9 anonim válasza:
Sokáig taszított, meg nevetségesnek tartottam, de aztán nagy kedvelője lettem. Azért annyit látni lehet a lyukon át, amiből lehet következtetni rá milyen srác van a túloldalon, ha jó cipője van, igényesen öltözködik, feszes a bőr a hasán, jó a farka, akkor nincs akadálya.
7/9 anonim válasza:
Enegm nagyon izgat nem lenne munkám egész nap szopkodnám a farkakat és meg ugrálnék rajtuk minden fulkében lévő farkat ki probálnék és utánna kezdenem elorol
8/9 anonim válasza:
Sose probáltam a klasszik gloryholet, egyszer legénybúcsúban szoptam több srácot és ennyi
9/9 anonim válasza:
Nekem is taszító.
A szopónak pedig szerintem megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!