Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buktatok már le hogy melegek vagytok? Ha igen akkor hogy?
Figyelt kérdés
tegnap 17:03
1/7 anonim válasza:
Nem, szerencsére még nem. És te, kérdező?
3/7 anonim válasza:
A haverommal vertük egymásnak mikor apám ránk nyitott.
4/7 anonim válasza:
Biszex vagyok a masszőröm előtt hamar lebuktam
5/7 anonim válasza:
Nem. A lebukás számomra azt jelenti, hogy megtudja a másik az akaratom ellenére. Teljesen hidegen hagy, ki tud róla. Nem ettől leszek sem jó, sem rossz ember. Aki ellenben azt gondolja, hogy de, ettől leszek akár jobb ember is, azok véleménye nem érdekel, a felületes emberi kapcsolatok nem érdekelnek. Sem időm, sem kedvem, sem energiám nincs felszínes, végighazudott emberi kapcsolatokhoz. :)
6/7 anonim válasza:
Igen. Az egyik barátnőm éppen megkérdezte messengeren, mi újság a pasikkal, és ott hagytam az üzenetet, hogy majd később válaszolok rá. Jött viszont egy telefon egy ügyféltől, és át kellett adnom a főnökömnek, aki miután lerakta, meglátta az üzenetet. Akkor nem történt semmi, de azóta egyre több és szarabb munkákat kaptam, és eszembe jutott, nem emiatt és így provokálta-e ki, hogy felmondjak.
7/7 anonim válasza:
"Igen. Az egyik barátnőm éppen megkérdezte messengeren, mi újság a pasikkal, és ott hagytam az üzenetet, hogy majd később válaszolok rá. Jött viszont egy telefon egy ügyféltől, és át kellett adnom a főnökömnek, aki miután lerakta, meglátta az üzenetet. Akkor nem történt semmi, de azóta egyre több és szarabb munkákat kaptam, és eszembe jutott, nem emiatt és így provokálta-e ki, hogy felmondjak."
uhh, de utálom az ilyeneket. Sose tudom megérteni miért az alapján itélnek egyesek másokat, hogy melyik nemhez tud vonzódni. Számomra ez egyszerűen abszurd. Pont olyan nevetséges mint az alapján utálni valakit, hogy nem ugyanazt a színt szereti mint ő maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!