Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Buktatok már le mások előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktatok már le mások előtt azzal, hogy melegek vagytok? Ha igen hogy történt?

Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Igen, részegen túl őszinte voltam.
2021. szept. 18. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Első! Tegyük fel empatikus vagy. Képzeld el, hogy egy nap úgy kelnél, hogy meleg vagy. Örülnél neki? Gondolom nem. Mi merülne fel benned először? Hogy vajon mit szólna ehhez mindenki, aki téged idáig heteronak tartott? Vagy te ebben a helyzetben inkább kicammognál a pride-ra? Igen? És akkor nem jutna eszedbe, hogy mások mit gondolnának?

Úgyhogy tenyleg csak képzeld picit bele magad... Te sem akarnád nagy dobra verni, mert félnél a reakcióktól.

Úgy tud valaki ezzel lebukni, hogy még nem (un.) coming out-olt.

2021. szept. 18. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
nyitva maradt a GYIK kérdésem
2021. szept. 18. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Igen, szintúgy mint a #2-es, egy alapvetően hetero buliban a pia hatásától elkezdtem random embereknek coming outolni (úgy hogy amúgy alig tudják rólam néhányan) aztán jött a haverom, és így ő is meghallotta, ahogy 2 random csajjal erről beszélgetek... (:
2021. szept. 18. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
9%

Lebukni?

Nem- akinek nem tetszik, az ne nézze,

Vagy betakarom

Üdv sírásó

2021. szept. 18. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
A Népligetben csókolóztunk egy fiúval. Egy idegen férfi meglátott minket egy autóból, és valamit beszólt, de nem durván, valami olyat, hogy tökre tetszik ez neki, és csókoljuk már meg egymást előtte is. Persze fülig vörösödtünk.
2021. szept. 18. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Fülig szerelmes voltam egy "heteró" munkatársamba, huszonévesek voltunk,együtt buliztunk. A pia hatására egyszer bevallottam neki és amikor a mosdóba ment ott hozzá is értem, le is smároltam. Nem ellenkezett így hevesen egymásnak estünk,az időérzékünk meg elszállt.Alig vettük észre hogy bejőtt valaki a bulizók közül mi meg álltunk ott letolt gatyával feltürt pólóval tök vörösen. :) Gyorsan kiosontunk,nem lett belőle szóbeszed, mondjuk csak tapi meg smàr volt de égtünk mint állat! Később mindig megihttebb közegben csináltuk :P
2021. szept. 22. 22:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Ennek az utolsónak elég kamu szaga van..
2021. szept. 23. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
8. ne irigykedj! Sajnálom ha te még nem voltál "hirtelen" az események kellős közepén.Ha egy kicsit kimozdulnál az online világból veled is gyakrabban jönne szembe a váratlan,merész "kiváncsiság". Heteróknál ennél különb eseteket is láttam...például szökőkútban szex éjjel a város közepén,néző-videozó közönséggel :) Be is került a tv-be xDDD
2021. szept. 28. 12:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer a régi haverommal a természet lágy ölén dugtunk. Vagyis éppen ő engem. Amikor végzett felálltunk, neki álltunk öltözni, amikor tőlünk nem messze 4-5 fiatal srác észre vett minket. Azonnal elindultunk onnan, de ők is futottak, hogy lássák kik vagyunk. Valamennyire fel ismertek, egy ideig téma volt a faluban. De én azzal védekeztem, azért voltam meztelen, mert nagy wc-ztem. Nem hiszem, hogy sokan elhitték.
2022. jan. 10. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!