Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Buktatok már le azzal, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktatok már le azzal, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogy?
2022. szept. 6. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
98%
Hát nálam olyan volt, hogy a meleg munkatársam látott grindren és egyszer amikor bunkó módon osztotta az észt -egyébként alaptalanul- egyik kollégámnak, és rászóltam hogy egyrészt nincs igaza, másrészt fogja vissza magát mert ezt talán nem így kéne akkor bosszúból jól elpletykálta mindenkinek hogy én is meleg vagyok. Ő out volt munkahelyen is, én meg nem.
2022. szept. 6. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valaki kérdezte privátban mi lett a vége, amúgy kb. semmi. Mármint ő out volt, és nem dobálták rá bent a szart miatta mert nem olyan környezet volt, nem tudom miből gondolta hogy majd rám fogják, amikor ő sokkal több okot adott rá. Pár kollégám kérdezett rá egy csapatépítőn hogy igaz-e mert XY ezt mondta, meg mutogatta a screenshotot a grindr profilomról aztán mondtam hogy ja, nyilván így van. Olyan kínos volt egy ideig, de aztán nem érdekelt meg tényleg semmi bajom nem lett belőle, mindenki jófej volt.
2022. szept. 6. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Fuhhh, mintha csak nekem lett volna a kérdés.

Tegnap lyukasórán jelzett a grindr, hogy egy srác rámírt. Beszélgettünk és úgy döntöttünk, hogy mivel még van másfél órám az óráig és egy lakótársam sem volt itthon így felhoztam.

srác egy durván 180 cm magas, izmos, fekete srác volt, amivel semmi bajom, kicsit izgató is volt a különlegessége. Egyből nekiláttunk, smároltunk, vetkőztünk és szoptam, majd elkezdett tágítani 69-ben.

Ezután elkezdett dugni gumiban. Eléggé benne voltunk, nem hallottunk semmit, majd arra lettem figyelmes, hogy az ajtómból egy árnyék gyorsan kihúzódik és becsapódik az ajtó. Én nagyon ledermedtem, de a srác annyira bennem volt (misszionáriusban voltunk, így ő az ajtóval háttal volt, én meg ugye pont ráláttam) hogy pont elélvezett. Ezután kicsit csókolgatott, de látta, hogy valami gondom van, nyílván nem mondtam neki semmit, mert elég ciki lenne. Kicsempésztem és bekopogtam szobatársamhoz, aki mint ahogy sejtettem itthol volt... Bocsánatott kért, hogy rámrontott, elmondása szerint fülhallgató miatt nem hallott semmit.

Azóta kicsit feszengős a hangulat, de szerintem semmi gond nem lesz, igaz furcsa coming out ez :D.

20/f

2022. szept. 7. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!