Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal apukaként mennyi az esélyem fiatal passzív fiúknál?
Égbekiáltó baromságokról írsz, és csupán szeretnéd legitimálni a homoszexuálisok félrelépéseit, de nagyon nem fog menni ez neked.
59, 63
"Bírom a homofób melegeket, akik kijelentenek ilyeneket, hogy a melegek többsége ilyen, olyan, stb. Hogyan vártok elfogadást, ha ti is ítélkezők vagytok?"
Az nem homofóbia, de még csak nem is ítélkezés, ha valaki véleményt mond egyes melegek attitűdjeiről -általánosítás nélkül.
"A heteroszexuálisok ugyanúgy félrekúrnak csak mondom, ez nem a szexualitástól függ."
Ez így van, de éppen itt állítottad szembe a két szexuális orientációt egymással, holott nem a heteroszexuálisok a téma, hanem a homoszexuálisok.
"Attól meg nem fogsz tönkretenni egy családot, ha egy pasival lefekszel, akinek van felesége."
Próbálod elhárítani a felelősséget a harmadik félről, akinek ugyanolyan (vagy talan nagyobb?) szerepe van egy család tönkretételében, mint a családos félrelépő pasinak.
"Ezzel ő teszi tönkre a családját, ha nem veled, akkor mással fogja megcsalni, ha meg akarja csalni."
Nem. A szexhez minimum két ember kell, tehát a szerető vagy az alkalmi partner erkölcsi felelőssége semmivel sem másabb, mint a hűtlen házastársnak.
"Sok komment elolvasása után úgy gondolom nem kell az elfogadásért küzdeni, a melegek több bántást kapnak egymástól, mint bárki mástól."
Talán azért, mert a melegek sokkal jobban ismerik a sajét szexuális közösségük tagjait, így az ő tapasztalataiknak és véleményeiknek a meleg megcsalás terén nagyobb a relevanciája, mintha azt pl. egy hetero fogalmazná meg.
"Kezdjük ott, hogy nem akarom legitimálni a homoszexuálisok félrelépését. Nem is értem rzt hogy szűrted le."
("Bírom a homofób melegeket, akik kijelentenek ilyeneket, hogy a melegek többsége ilyen, olyan, stb. Hogyan vártok elfogadást, ha ti is ítélkezők vagytok?") Éppen azzal próbálod legitimálni, hogy aki ezt állítja, azt simán homofóbnak kiáltod ki meleg létére, pedig csak lehet reálisabban látja tőled a dolgokat.
"Pont azt írtam, hogy bárki félreléphet, meleg, bi, hetero"
("A heteroszexuálisok ugyanúgy félrekúrnak csak mondom, ez nem a szexualitástól függ"). Konkrétan csak a heteroszexuálisokat állítottad szembe a hűtlen melegekkel, a biszexuálisokat nem emelted ki, csak halovány célzást tettél rájuk, miután homofób melegeknek és ítélkezőknek tituláltad azokat a melegeket, akik a hűtlen melegekkel szemben nem "szolidárisak", hanem elítélőek (az ítélkezés nem egyenlő az elítélő véleménnyel).
"Ez ugyanolyan elítélendő szerintem, nem kell itt külön a melegekről beszélni."
Itt is felmentést keresel a melegek számára, bár itt már te magad is próbálsz az elítélendő magatartás felé tendálni, bár korábban még az elfogadásról papoltál ("Hogyan vártok elfogadást, ha ti is ítélkezők vagytok?")
"Ha egy férfi a feleségét egy másik nővel csalja meg, akkor is a férfi hibája, nem annak a nőnek a hibája, akivel megcsalta a feleségét."
Itt már szándékosan egy hetero megcsalást hozol példának meleg megcsalás helyett, ezzel is felmentést keresve a homoszexuálisoknak, holott az 59-es kommentedben még egy pasival feküdt le a delikvensed, akinek felesége van ("Attól meg nem fogsz tönkretenni egy családot, ha egy pasival lefekszel, akinek van felesége.") Másrészről, lehet a felesége hibája is, ha más nőnél keresi azt, amit (már) nem kap meg a feleségétől.
"Főleg úgy, hogy nagyon sokan hazudnak, nem mondják el, hogy kapcsolatban vannak, az teljesen mindegy, hogy férfivel vagy nővel csalja meg."
A megcsalás mindig hazugságokkal és becsapásokkal jár, sokszor még önmagát is becsapja az, aki félrelép.
"Ha engem csalnának meg, akkor sem gondolnám, hogy a másik felet kellene okolni, vagy hibáztatni. Csakis a partneremet kérném számon."
Pedig lehet a másik fél csak szándékosan akar belemászni a kapcsolatba, szétverni azt, és utána lelépni, miután még a feleséged is megdugta, hogy "teljes legyen a kép", és totális vereséget mérjen mindkettőtökre.
"Olyan szinten érdekelne, hogy kivel csalt meg, hogy néz ki stb, de nem fordítanék rá több energiát."
De azért nem okolnád, nem is hibáztatnád, nem is fordítanál rá több energiát, csak az érdekelne hogy néz ki stb.
Ezek már több mint nevetséges ellentmondások... :)
"Az nem homofóbia, de még csak nem is ítélkezés, ha valaki véleményt mond egyes melegek attitűdjeiről -általánosítás nélkül."
Egyesek itt a melegek nagy többségéről beszéltek, hogy milyen szexéhes fszrágók és hogy a melegek nagy részéhez képest az összes nő apáca, stb. Bocs, ha nem szó szerint idézek, nincs kedvem az összes kommentet végigolvasgatni. Még ha ez nem is általánosítás, egy egész komoly ítélet a melegek többsége fölött, akiket ti ilyennek láttok, véltek. Az ilyenekre reagáltam, hogy ez véleményem szerint egy nagyfokú és elfogult ítélkezés és szerintem le is járatja a melegeket az ilyen kijelentések, hiába írjátok, hogy vannak normálisak is, ez durva beállítani a melegek többségét ilyennek.
"Ez így van, de éppen itt állítottad szembe a két szexuális orientációt egymással, holott nem a heteroszexuálisok a téma, hanem a homoszexuálisok."
Csak a feljebb írtakat tudom folytatni. Valaki pl a hetero nőket hasonlította a melegeket nem a melegek javára. Az ilyenre értettem a homofób melegeket. Tehát nem én hasonlítgattam, pont azt írtam, hogy mindenféle orientációnál vannak mindenfélék.
"Próbálod elhárítani a felelősséget a harmadik félről, akinek ugyanolyan (vagy talan nagyobb?) szerepe van egy család tönkretételében, mint a családos félrelépő pasinak."
Ezzel abszolút nem értek egyet. Nem azt mondom, hogy a harmadik félnek 0 felelőssége van, de a felelősség oroszlánrésze egyértelműen azon van, aki megcsalja a másikat. Ui. csak azt lehet elcsábítani, aki hagyja magát. De az esetek kisebb részére jellemző az elcsábítás. A legtöbb esetben azért történik megcsalás, mert félre akar kacsintani, nem azért, mert el akarják csábítani véleményem szerint.
(folytatom)
"Nem. A szexhez minimum két ember kell, tehát a szerető vagy az alkalmi partner erkölcsi felelőssége semmivel sem másabb, mint a hűtlen házastársnak."
Ezt mint korábban leírtam, teljesen máshogy látom, de elfogadom, hogy te így látod.
"Talán azért, mert a melegek sokkal jobban ismerik a sajét szexuális közösségük tagjait, így az ő tapasztalataiknak és véleményeiknek a meleg megcsalás terén nagyobb a relevanciája, mintha azt pl. egy hetero fogalmazná meg."
Akkor is úgy gondolom, hogy nagyon nagy túlzásokat írtatok. Ennyi erővel írhatja pl egy hetero férfi is, hogy a legtöbb csaj egy pénzéhes r-banc, de ha valaki ilyet ír, akkor nagyon könnyen átjön, hogy az illető csak csalódott, vagy tele van győlölettel és elfogult. És az emberek többsége nem fogja elhinni ettől, hogy a legtöbb nő egy pénzéhes r-banc lenne.
A többi írásod nagy részére nem nagyon szeretnék reagálni, ez a "melegek felmentése" dolog egészen idegegesítő és értelmezhetetlen számomra, amit több soron keresztül pakolsz.
"De azért nem okolnád, nem is hibáztatnád, nem is fordítanál rá több energiát, csak az érdekelne hogy néz ki stb."
Kíváncsi lennék rá, hogy kivel csalt meg, mint leírtam, de nem kérném számon a harmadik felet. A partneremmel rendezném le a dolgot. Itt nincs semmilyen ellentmondás.
66-os hozzaszolo, egyertelmuen latszik, hogy egy fiatal srac lehetsz. Ezt ne vedd bantasnak. Csak eszembe juttattad sajat magam. Regen a sok csalodas, pofara eses elott en is a kezemet tuzbe tettem volna a melegekert, de majd ahogy egyre tobbet szocializalodsz ilyen korokben majd megerted a korabban irtakat. Ahogy korabban is leirtam, most is leirom, nyilvan nem minden melegre vonatkozik, de sajnos combos tobbsegben, ha ezt altalanositasnak hivod, hivd annak.
“Olyan szinten érdekelne, hogy kivel csalt meg, hogy néz ki stb, de nem fordítanék rá több energiát.” Ez a mondatot volt az ami utan eldontottem, hogy kar veled vesszodni ezen a teman. Az erdekel, hogy nez ki, de amugy tobb energiat nem forditasz ra. :)) ez kis vicces hozzaszolas
" ez kis vicces hozzaszolas"
Sajnálom, ha nem érted, amit írtam, ezt leírtam többször, tovább nem szeretném boncolgatni. Esetleg olvasd vissza amit írtam, kifejtettem bővebben. Abba nem gondoltok bele, hogy ezt nem csak melegek olvassák és ha nektek is ilyen a véleményetek a legtöbb melegről, szerintem még nagyobb lesz az előítélet és ítélkezés. Na mindegy is. Vagy szerintetek ugyanúgy van jó bvzi és rossz bvzi és ti az elenyésző kisebbséghez tartoztok és felmagasztaljátok magatokat.
A megcsalásos témához még annyit szólnék hozzá, hogy nem kell minden esetben elítélni azt, aki félrelép. Én soha nem csaltam meg senkit, de velem csalták már meg a feleségüket nem is egy ember. Mindkét esetben alapvetően az volt a probléma, hogy nem volt otthon szex. Az egyik egy tőlem sokkal-sokkal idősebb ötvenes pasi volt, akinek a felesége már szexuálisan nem volt aktív. Ilyen esetben ne csodálkozzanak, ha a pasi félrelép, hiába álltok ki a nők jogaiért, mint valami feministák, jobban érdekel titeket, ha egy nőt csalnak meg, mintha egy meleg kapcsolatban lenne félrelépés. Azt meg ne mondjátok, hogy ilyen esetben válni kell, egy 25 éves házasságot dobni. A másik eset egy "fiatal apuka" volt. Ott au volt a probléma, hogy a gyerek megszülése után az asszonnyal történt valami hormonálisan és nem kívánta többet a szexet. Én unszoltam, hogy váljon el, mert ez így nem kapcsolat, elváltak, azóta újra nősült. Két évig éltek úgy, hogy nem volt szex. Két évig egy férfi nem bírja ki szex nélkül, még egy egészséges nő sem úgy, hogy közben kapcsolatban él.
69-es azert a vegere csak-csak kibujt a szog a zsakbol nalad is. Nem ertettem, hogy miert relativizalod annyira azt az eszmet amit en vallok. Miert keri ki maganak valaki a megfogalmazott kritikamat, amikor valojaban csak annyit mertem megjegyezni, hogy a kozossegen belul reneszansz korat eli most ez a “hogyan csabitsunk el egy hetero ferfit es tegyunk tonkre egy csaladot” cimu tortenet, amit szemely szerint en elitelek. Elitelek mert kozben emberi sorsokrol es potolhatatlan vesztesegekrol is beszelunk.
Na erre szoktam mondani, hogy ket meleg van: a b**i, meg a homoszexualis ember. Te kisfiam kokemenyen az elso szekcioba tartozol es eppen ezert tiltakozom es kerem ki magamnak amikor ram nem azt mondja valaki, hogy “ott az a meleg ember” vagy “ott az a homoszexualis ember” hanem ott az a “b**i”. Mert a b**i egy olyan ember az en olvasatomban, akihez olyan magatartasforma es ertekrend tarsul, mint a tiede is. Kikerheted magadnak, hogy nekem miert ez a velemenyem ami, dobalhatsz sza**al, hogy az en velemeny-kiallasom miatt tart ott a meleg-vilag, a meleg kultura megitelese ahol tart, de azt gondolom, hogy kettonk kozul a te stilusod sokkal jobban kozrejatszik a melegek modernkori negativ megiteleseben, mint az, hogy en nekem ez a velemenyem es ezt a velemenyt leirtam.
2 szembenallo erv. Az egyik azt mondja, hogy igen legyen egyenjogusag, legyen a meleg ember is boldog ember, elje ugy az eletet ahogy akarja, csak ne tiltott gyumolcsokre acsingozzon, ne akarjon mindenkeppen szetbombazni egy csaladot, vagy egy parkapcsolatot. Mig ott a masik oldal, a tied, aki maltai szeretetszolgalatot jatszva, terez anya karaktere moge bujva probalja csaladapak szexualis eletet felviragoztatni, ugy hogy kozben felesege van, talan meg gyerekei is. Nem tudom kettonk allaspontja kozul melyik veszelyzteti jobban a melegek modernkori megiteleset. Biztosan az enyem…
Eleg szomoru, hogy egy megromlott hazassagban te csak egy kiutat latsz: a felrelepest. Tehat olyan, hogy “megbeszeljuk” vagy “adjunk idot” vagy “egyutt toltott ido” ahhh olyan nincs. Nem lennek a parod. Mi volt az elso tanacsod amit irtal? Valjon el. Nem tudom en ugy vagyok vele, hogy a problemak azert vannak, hogy eloszor megoldjuk, megbeszeljuk azokat, nem pedig azert, hogy egybol kihatraljunk belole. Neked van fogalmad arrol te igen ostoba nem normalis ember, hogy egy gyermek szuletese utan egy no hormonhaztartasa, hogy felborul - a szules utani depresszirol nem is beszelve - teljesen eletszeru, hogy ebben az idoszakban egy no es egy ferfi libidoja, szexualis etvagya meroben elter a egymastol, tipikusan a gyermek megszuleteset kovetoen. Erre josz te es meg le is irod, hogy azt javasoltad egy 25 eves parkapcsolatban elo ferfi tagnak, hogy valjanak el, csak azert amiert a no a gyermekaldast kovetoen nem szolgalta ki “ura es parancsoloja” szexualis igenyeit. Mond csak te tenyleg ennyire buta vagy? Szannivalo, hogy ekkora himringyo vagy es egyaltalan melegjogokat emlitesz egy lapon a noi jogokkal, amikor tok evidens, hogy kb a 8 elemid sincs meg. Na az ilyenekre gondoltam, mint te is, hogy total lejaratjatok az egesz kozosseget, altalatok hatarolnak be minket is. Utana meg kiakadunk a “meg a legyet is ropteben” meg a “meg a halottat is a ravatalon” beszolasokon, de valojaban? Hat te sem cafoltal ra erre. Tovabbi szep napot, jo trofea-gyujtogetest kivanok, mar ami a csalados ferfiemberekkel valo felrekefeleseid szamat illeti te ceda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!