Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal apukaként mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal apukaként mennyi az esélyem fiatal passzív fiúknál?

Figyelt kérdés
Állítólag a fiatal fiúk rajonganak a jó kinézetű nem lepukkant fiatal apukért. 38 évesen van esélyem náluk ? Talán itt bp mellett lesz kellemes élményem ilyen téren.

2023. okt. 15. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is sokan szoktak írni ilyen nyunyók,pedig ötvenes vagyok.De nekem már az érett és jó passzív harmincasok jönnek be, ők pedig eltűnnek valahol :)
2023. okt. 16. 10:20
 12/74 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos én már kiesek ebből a kategóriából a magam 30 évével...
2023. okt. 16. 12:29
 13/74 anonim ***** válasza:
51%
Az senkit nem zavar, hogy a nejét akarja megcsalni? Ennyire önzőek és erkölcstelenek vagytok?
2023. okt. 16. 17:04
 14/74 anonim ***** válasza:
58%
Én mondjuk azt se értem, miért kell az ilyennek feleség meg gyerek… Jól kicseszik velük, gratulálok.
2023. okt. 16. 19:12
 15/74 anonim ***** válasza:
83%
Istenem😅 egy komoly, valamit magara ado meleg sracnak sosem fogsz kelleni, csak azert amit irtal..:) de a tucat, eszetlen-agyatlan ecsetfejuek valoban odaig lesznek erted…🥸 szinvonal…
2023. okt. 16. 20:04
 16/74 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem vagy lepukkant akkor igen :)
2023. okt. 17. 16:51
 17/74 anonim ***** válasza:
52%

"Az senkit nem zavar, hogy a nejét akarja megcsalni? Ennyire önzőek és erkölcstelenek vagytok?"

Nem ez volt a kérdés, hanem, hogy ez bejön-e egy 38 éves pasi. Az hogy ő megcsalja a feleségét, az nem más baja, hibája, csak az övé.

2023. okt. 18. 12:38
 18/74 anonim ***** válasza:
100%
17-es aha, ti meg készségesen adjátok alá a lovat 🤡
2023. okt. 18. 12:44
 19/74 A kérdező kommentje:
Tipikus birkanyáj. Egy elkezdi az ócsárlást és a többi szép sorban folytatja. Igen. Ilyen a nép. A nyájszellem. Ilyenek az emberek nincs mit tenni.
2023. okt. 18. 13:01
 20/74 anonim ***** válasza:
100%
Azert mar bocs, de nehogy am te legyel a sertett szuz. Tudom meglepo, de vannak meg ertekrenddel rendelkezo meleg sracok, meg ha keves is, akik ezt egyebkent elitelik. Tudod miert? Amiert elitelendo. “Ilyenek az emberek nincs mit tenni” hat nehogy mar az legyen a normalis amit te kepviselsz, es akkor ilyenek miatt elitelik a melegeket, te meg a nagy hetero csaszarkent megbujsz a hatterben, sot meg talan te is ott vagy azok kozott akik fikazzak a hetkoznapokban a melegeket.
2023. okt. 18. 16:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!