Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék felszedni egy fiatal passzív fiút?
Figyelt kérdés
30-as ként ismerkednék.2023. okt. 12. 05:40
1/18 A kérdező kommentje:
Felszedni-t akartam írni.
2023. okt. 12. 05:41
3/18 Jani Belucci válasza:
Randiappokat próbáltad? Szaunák?
4/18 anonim válasza:
Grindr, akar itt. Csak legyenek(jo) kepeid es legyel jofej veluk.:)
6/18 anonim válasza:
Én 29 éves passzív vagyok, viszont egy a baj: én csak a szopást preferálom, az aktust nem igazán. Viszont pozitív tényező lehet, hogy én le is nyelném neked.
7/18 anonim válasza:
6#
Ha nem análozol, akkor nem passzív vagy, hanem side. Teljesen mindegy, hogy az orált adod vagy kapod, ha nincs anál, akkor side vagy és nem passzív. Passzív az, akit dugnak. Mármint nem szájba, hanem análba.
8/18 A kérdező kommentje:
Na azt szeretem én. Análba adni.
2023. okt. 12. 14:41
9/18 anonim válasza:
Attól függ, mit jelent a fiatal. Félek, hogy 30 évesként már kiesek :(
10/18 A kérdező kommentje:
Nem biztos
2023. okt. 12. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!