Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol tudnék felszedni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék felszedni egy fiatal passzív fiút?

Figyelt kérdés
30-as ként ismerkednék.

2023. okt. 12. 05:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok: Jó, akkor úgy mondom, hogy szeretem fenékbe is kapni, sőt jó pár évvel ezelőtt kaptam is már és kifejezetten élveztem. Nos, az a helyzet, hogy nem vagyok megelégedve az alkatommal és nem biztos hogy másnak bejönnék annyira, hogy megdugjon. Ergo egy kicsit szégyenlős vagyok, viszont a szopáshoz nem kell levetkőzni, így egy picit magabiztosabb vagyok. De ha azt mondaná valaki, hogy "téged így is s*ggberaknalak" akkor örömmel pucsítanék be neki, mert számomra élvezetes. Szóval nekem ez is öröm lenne, csupán a fent leírtak miatt írtam, hogy csak orál. Ettől függetlenül passzív vagyok. Jó persze ezt nem tudhattad, mert nem írtam.
2023. okt. 12. 14:50
 12/18 A kérdező kommentje:
11 es írj privátba
2023. okt. 12. 14:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11#

Na így már más. Így tényleg passzív.

A gátlásokat meg engedd el, szrd le teljesen. Akinek jó vagy ruhában is annyira, hogy a szádba adja, annak nagy valószínűséggel jó lennél ruha nélkül is. Ha teljesen elengeded a gátlásaidat és felszabadultabbá válsz, jobban jönnek majd a pasik is. Nem is gondolnátok, mennyi minden a fejben dől el. Nem kell mindenkinek sportosnak, szálkásnak meg kigyúrtnak lennie. Oké, a sportos az szép meg esztétikus, de egy lelkileg kiegyensúlyozott, vidám, mosolygós, optimista, pozitív életszemléletű maci is sokak szemében tud legalább annyira vonzó és szexi lenni, mint egy izmos pasi. Nem jó, ha az ember ilyeneken szorong ismerkedés vagy pláne szex közben. El kell engedni ezeket. Le a gátlásokkal! :)

2023. okt. 12. 15:11
 14/18 A kérdező kommentje:
13 as mondta ki az igazságot
2023. okt. 12. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Köszi szépen! Hát legyen igazad :)

Csak levetkőzve mégis másképp néz ki az ember és jobban meglátszódik a pici súlyfelesleg. Ezért gondoltam, hogy másnak nem biztos hogy úgy tetszene, mint mondjuk egy vékonyabb alkat. A legtöbben vékony passzívat keresnek.

2023. okt. 12. 15:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ma, ahogy a boltba sétáltam az utcán, legalább 3 olyan srácot láttam, akiknek tök szép volt az arca és volt egy kis kerek pocijuk, vastagabb combjuk, karjuk stb. Nem voltak sportosak, izmosak, vékonyak meg pláne nem. És baromi szexi volt mindegyikük, awwwwwwwwwhhhhh! Annyira jól állt nekik egy kis poci! :) Mondom ezt úgy, hogy szeretem a sportos srácokat és egyáltalán nincs fat fétisem. A pici súlyfelesleg felett sokkal több meleg el tud nézni, mint gondolnád. Sőt kifejezetten tetszik is sokaknak. Nekem is. Tényleg ne szorongj emiatt, mert teljesen felesleges. :) Bolhából csinálsz elefántot magadnak. Lazulj le.
2023. okt. 12. 15:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen a tanácsot! :)
2023. okt. 12. 16:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Küldj priviben képet;)
2023. okt. 13. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!