Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal apukaként mennyi az esélyem fiatal passzív fiúknál?
Nem osztom azt,hogy a meleg férfiak tartása nulla.Illetve úgy mondom,hogy nem mindenkié nulla.
Viszont azt látom sokszor és át is élem,hogy akinek tartása van,elvei,azok többsége magányos,vagy kihasználják,átverik .Mégpedig azok,akik mások lelkét rágcsálva a saját érdekeiket és élvezeteiket keresik és valósítják meg.
Szerintem ez még nagyobb gond,mint amit az 51-es válaszban olvashattunk.
Sajnálom,53-as, de kívánom,hogy legyen olyan,aki értékel és akinek te leszel a világ,a mindene !
Nem vagyok (és nem is lehetnék) előítéletes a melegekkel szemben, mert a baráti és az ismeretségi körömben is vannak melegek, biszexuálisok, leszbikusok.
Ők teljesen normálisak, egyébként nem is lehetnének hozzám olyan közel, amilyen közel engedem magamhoz őket mint embereket.
Hallottam tőlük már éppen elég elrettentő történetet azokról a "másokról", akiknek a viselkedése miatt ők maguk is szégyellik, hogy ennek vagy annak a szexuális társadalomnak a tagjai.
A saját tapasztalataim a melegekkel kapcsolatban korántsem olyan durvák (mert könnyen le tudom szerelni őket), mint amilyen durva történeteket hallottam már róluk a normális "másoktól".
Nem is csodálkozom azon, hogy a többségi társadalomban az ilyenek után -az arra hajlamos emberekben- elég erős előítéletek alakulnak ki.
56-os, gratula!
De azért vigyázz, mert pl. a nemi herpesz egy nagyon kellemetlen betegség, gyógyíthatatlan, vagyis egész életeden át elkísér, és baromi könnyen el lehet kapni még gumióvszer használata mellett is...
“Ezzel o teszi tonkre a csaladjat”
ja vegulis igaz, ez a szemfedo effektus nagyon vagany hozzaallas. Egyenes es korrekt, vegulis - mosom kezeimet - hiszen az o felesege, az o csaladja es ahogy irod, “ha nem velem, akkor massal ugyis megcsinalja”. Hanyinger. Mondjuk ehhez is kell egy vastag rinoceroszbor, hogy minden reggel a tukorbe nezz es lelkiismeretfurdalás nelkul elhitesd magaddal azt, hogy te ehhez nem asszisztaltal es nem vagy benne cinkos. Nem jarultal hozza akar kozvetlen vagy kozvetett modon egy csalad tonkretetelehez. Vegulis igazad van, nezopont kerdese, mert akar ugy is nezhetjuk, hogy valojaban te csak levetted a terhet a feleseg vallarol akar egy- vagy tobb ejszakara. Igy mindjart hos is vagy:)
Nekem a homofob melegekrol ne papolj, ki merem jelenteni, hogy nalam nem sokkal vannak tobben azok, akik nyilvanosan is felemeltek a hangjukat a meleg egyenjogusag ugyeben es onkenteskedtek is. Nem egy es nem ketto tanulmanyt irtam a melegek jogfosztottsagarol, amivel k***a nem ertek egyet. De tudod a meleg egyenjogusaghoz ne csak az tartozzon hozza, hogy hazasodunk, gyereket nevelunk. A heteronormativ csaladoknal, ha a ferj felre lep egy masik novel, azt a not hazassagtoresert a teljes tarsadalom meghurculja, tehat ez mukodjon oda-vissza es bizony az egyenlosegnek legyen tartozeka az is, hogy egy ilyen felrelepes egy hazas ferfivel bizony ne mentesitsen senkit, csak azert amiert meleg. Sajnos az a baj, hogy te a melegek malmara probalod hajtani a vizet azzal, hogy legitimizalod azt, ha valaki megcsalja a feleseget, mert ha “nem velem akkor massal”. Ilyenkor igen, kene egy kis tartas es azt mondani, hogy akkor legyen massal. Kopj fel es allj ala, ha azt gondolod, hogy ez normalis.
Illetve helyezd bele magad a sztoriba forditott esetben. Gyanitom meleg vagy. Parod megcsal valakivel. Biztosan te majd csak a parodat fogod okolni, mert a szexualis egyuttlethez altalaban nem ket felnott ember beleegyezese szokott kelleni, csak az egyike…na ne rohogtess.
Nem vagyok homofob, en is meleg vagyok, azt is pontosan tudom, hogy a heteroknal is letezo problema ez, de amig mentegetjuk magunkat, hogy ez normalis, nekunk ez belefer, addig szerintem nem is erdemeljuk meg az egyenjogusagot:) vagy ha ez nekunk OK, akkor adja magat a kerdes, hogy mi mar egyenlobbek akarunk lenni, nem csak egyenlok?
A feleseg jogairol meg nem is beszelek. Az senkit nem erdekel. Otthon mossa a ferje szaros gatyajat, kozben az megcsalja egy ilyen bolcs meleg fiuval, mint az 59-es hozzaszolo. Az nem baj, hogy megalazzak noissegeben, meg ugy altalaban mindenben. Na mindegy, akinek ezeket a dolgokat magyarazni kell ott gondok vannak a fejben…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!