Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal apukaként mennyi az esélyem fiatal passzív fiúknál?
Figyelt kérdés
Állítólag a fiatal fiúk rajonganak a jó kinézetű nem lepukkant fiatal apukért. 38 évesen van esélyem náluk ? Talán itt bp mellett lesz kellemes élményem ilyen téren.2023. okt. 15. 17:58
31/74 A kérdező kommentje:
Nem írtam soha sehol hogy van feleségem. Tehát ez bukta. Gyermekeim felnőttek 18 20 évesek ez megint bukta. Tehát. Az eredeti kérdésre várom a válaszod. Köszi
2023. okt. 18. 21:12
32/74 anonim válasza:
Szerintem itt biztosan fogsz találni! Sok sikert! :)
33/74 anonim válasza:
Vajon létezik melegség? Fel lehet tenni ezt a kérdést. Miközben a tudomány sem tudja megmagyarázni. Nem hivatalos a génhiba sem, eközben nem nevezik betegségnek és mentális betegségnek sem. Identitás, de nincs magyarázat.
Hozzuk magunkkal igazi hazánkból életútként. Aki ilyen ellenszenves, neki még sokat kell fejlődnie.
34/74 anonim válasza:
*Vajon miért...?
Illetve minden komolyabb ismeretség okkal jön létre, tehát előre eltervezett és a minket küldők aláírják.
35/74 anonim válasza:
Úristen mennyi álszent előítéletes ember van. Nem tudhatod, hogy a kérdezőnek van-e felesége, monogám kapcsolatban él-e, ha igen, biztosan félrelép, vagy netán nyitott kapcsolatban él-e, egyáltalán van-e élettársa. Ti elítélitek úgy, hogy nem tudtok róla semmit.
36/74 anonim válasza:
Hogy mennyi esélyed van fiatal apukaként a fiatal fiúknál, azt csak úgy tudhatod meg, ha keresel magadnak egy fiatal fiút társkeresőn vagy bármilyen más módon.
Egyébként a fiatal anyuka tudja hogy a fiatal apuka meleg?
37/74 A kérdező kommentje:
36-os. Nincs fiatal anyuka már írtam. Egyedül vagyok már. Azt csinálok amit akarok. Szóval nem sérülnek itt már lelkek.
2023. okt. 21. 19:38
38/74 anonim válasza:
Akkor másképpen teszem fel a kérdést. A fiatal anyuka tudta (vagy később tudta meg), hogy a fiatal apuka meleg, és talán ezért lett vége a házasságnak?
39/74 A kérdező kommentje:
Nem. Nem ezért lett vége. A fiatal anyuka nagybeteg volt és eltávozott. 🥲
2023. okt. 22. 08:04
40/74 anonim válasza:
A bukta az, hogy azt állítod 38 éves vagy, és a legidőbebb fiad 20 éves. 🙈🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!