Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal apukaként mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal apukaként mennyi az esélyem fiatal passzív fiúknál?

Figyelt kérdés
Állítólag a fiatal fiúk rajonganak a jó kinézetű nem lepukkant fiatal apukért. 38 évesen van esélyem náluk ? Talán itt bp mellett lesz kellemes élményem ilyen téren.

2023. okt. 15. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:
Igen. Így sikerült. Az anyuka meg 2 évvel idősebb volt nálam.
2023. okt. 22. 08:22
 42/74 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Aha biztos. Gondolom már 16 évesen össte is költöztetek 🤣
2023. okt. 22. 08:57
 43/74 A kérdező kommentje:
18 évesen költöztem hozzájuk igen.
2023. okt. 22. 09:22
 44/74 anonim ***** válasza:
100%
Meg 18 évesen fel is csináltad. Nem veszed észre hogy csak a butákat hülyited ezzel? 🙈
2023. okt. 22. 10:06
 45/74 A kérdező kommentje:
Igen besikerült. De volt szülői támogatás szóval nagyon jók voltak a körülmények.
2023. okt. 22. 10:16
 46/74 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne égesd magat tovább kérdező. Ha kisebbségi vagy, akkor nálatok ez általános dolog. 😆
2023. okt. 22. 10:31
 47/74 anonim ***** válasza:
100%

És a gyerekek mit fognak szólni az "új anyukához"? :D

Egyébként már a kérdést legelőször olvasva is sejtettem, hogy az egész kérdés csak kamu :S

2023. okt. 22. 11:09
 48/74 anonim ***** válasza:
100%
47-es, az a baj, hogy nem feltetlenul kamu, biztos vagyok benne, hogy sokan vannak akik a csalad mellett kefelnek igy felre, csak a nagy egyenjogusagunkban elfelejtuk, hogy a megcsalt felesegnek es a gyerekeknek is vannak jogaik. Ami szomoru, hogy vannak olyan meleg sorstarsaink akik erre meg izgulnak is, hogy szetbaszhatnak egy csaladot. Amig az elejen nem kezdtem kotozkodni a kerdest kiiroval addig rendesen jottek az olvadozo kommentek, mire kijott a kerdest kiiro igazi enje. Nem tudom, az mas ha van egy par es konszenzusos alapon keresnek egy harmadikat, bar nekem ez sem ferne bele, de azt mondom ok, de az, hogy egy csaladot igy tegyenek tonkre ennek nagyon az ellenzoje vagyok. Szamomra nem egy csaladapuka a vonzo, hanem egy egyedulallo meleg srac, akk ertelmes, normalis, tudja pontosan, hogy mit akar az elettol. Nem ez..
2023. okt. 22. 13:34
 49/74 anonim ***** válasza:
100%

Akárhány éves is a 48-as válaszoló,de nagyon jól leírta,amit sokan gondolunk azokról,akik mások életét,családját bombázzák szét.

Illetve abban is igaza van,hogy egyedulálló,fuggetlen társat keres.Mert az az igazi kapcsolat.

2023. okt. 22. 14:01
 50/74 anonim ***** válasza:
100%

48

Nem vagyok jártas a melegek közösségében, de hallottam már róluk sok negatív dolgot meleg idmerőseimtől, akik sokszor magukat szégyellik a többi meleg társaik viselkedése és tettei miatt.

Azt szokták sokszor mondani, hogy az olyanok miatt, és az olyanok alapján ítéli meg a melegek társadalmát a heteroszexuális társadalom is, és jelenleg ez a megítélés nem a legjobb (és most finoman fogalmaztam).

Nekem annyi rossz tapasztalatom van velük szemben, hogy ha elmegyek egy fürdőbe, szaunába, uszodába, stb., akkor úgy nyomulnak rám, ahogy még a csajok sem, pedig 10 esetből 8x ők kezdeményeznek nálam.

Szóval elég sok meleg férfi nagyon kihívóan, és nagyon botrányosan tud viselkedni.

Aztán ha finoman próbálom tudtukra adni, hogy kösz de hetero vagyok és fölösleges minden trükk és próbálkozás, akkor még ők verik magukat, és ők vannak besértődve :D

2023. okt. 22. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!