Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Eddig, kb.1300 pasival szexelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig, kb.1300 pasival szexeltem! Ez elítélendő?

Figyelt kérdés

Tudom, már párszor írtam, hogy jutottam idáig, hogy növekedett a partnerek száma, miért is számolom..stb. Tehát nem akarom magam ismételni.

Vidéken, ahol laktam, a szexuális élet majdnem egyenlő volt a nullával. Amikor felköltöztem Bp-re, az első héten több pasival szexeltem, mint eddig 5 év alatt vidéken.

Hogy itt hol, hol lehet ismerkedni, szexelni, ezt azt hiszem mindenki tudja, meg reklámot nem akarok írni.

Megjegyzem, hogy az eddigi 1300 szexelésemből, "csak", 4-500-an dugtak meg! A többit csak kielégítettem a számmal. Tehát, csak kb. minden 4. pasi akart dugni. Nem tudom, hogy ez miért van? Kényelmesebb nekik csak elővenni és már megfelelő helyeken rá is buknak, mint pl. én.

Még egy érdekesség, az arcokat szinte nem is szoktam nézni, akivel szexelek, amúgy sem látnék sokat belőle, mert sötétség van a helyeken.

Ez a mai világban elítélendő?

2023. aug. 19. 07:01
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
89%

Még mindig nem értettél meg.

Leírom utoljára: te nem arra vágysz ami már másoknak valóság, ergo, fölösleges szaporítani a szavakat, mert te ezt csak "álmodozásnak" tekinted (valószínűleg azért, mert még soha nem volt normális kapcsolatod).

2023. aug. 27. 15:38
 42/58 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szóval az emberünk:

a, vagy nem a csendes, jóbuz1

b, egy homofób sz@rzsàk

c, egy igazi vidéki suttyó.

Kérdezőkém, én jobbat kérdezek: vajon ez a màsok stikàban való lecumizàsa meddig toleràlható àltalad? Ettől te teljesnek, kielégítettnek érzed magad?

Emberileg felépít (xd)?

Boxer boi sajnos túl finoman propagàlta a kvàzi normàlisnak tekinthető gondolkodàsmódot.

Ha te nem ezt valósítod meg, lelked rajta.

*Ànuszod.

2023. aug. 27. 16:45
 43/58 anonim ***** válasza:
89%

Nem akartam offenzív lenni, és belegázolni a kérdező "lelkecskéjébe".

De ha teljesen őszinte akarok lenni, engem mindig taszítottak az olyan homoszexuális emberek, mint a kérdező.

2023. aug. 28. 10:21
 44/58 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most csak saccolni tudom, kb. 1500 pasival szexeltem eddig. Arra a következtetésre jutottam, hogy míg pár évvel ezelőtt, egy éjszaka 3-5 pasival szexeltem, térdeltem és sokan elélveztek, de mostanában a számszerűség is kisebb és jóval kevesebben élveznek el a számba. Ezt gondolom a mai rohanó világ, az egyre nagyobb stressz, frusztrácio okozza.

júl. 22. 19:04
 45/58 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣
júl. 22. 20:47
 46/58 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve már kitárgyaltuk a nyomorodat, unalmas vagy.

júl. 22. 21:22
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak unalmas, de hazug is. A kettő közül az utóbbi a legnagyobb probléma 🤔

júl. 23. 02:28
 48/58 A kérdező kommentje:
47#. Hát, barátom, nem tudom honnan veszed, hogy hazudok!? Biztosíthatlak, hogy eddig kb. 1500 pasival szexeltem, azelőtt számoltam, de már nem számolom. Végül is az arcokat nem is figyelem, akikkel voltam vagy vagyok, amúgy is félhomály meg sötét van ezeken a helyeken, csak térdelek, meg behajolok. Utána érdekes módon a "világosban" a folyosón a pult előtt elmegyünk egymás mellett "fapofával". De, ez természetes ezeken a szórakozóhelyeken. Lehet, hogy te még nem is voltál ilyen meleg stílusú szórakozóhelyen? Végül is, hogy visszatérjek előző posztom megerősítésére, pár éve még úgy élveztek a számba a pasik, pl. 7 közül 5, hogy csak na! Ma meg azt vettem észre, hogy az embereken olyan frusztráltság, bizonytalanság lesz úrrá, tehát a farkuk is később keményedik fel a szopásomra, utána meg ha behajolok, nehezebben hatolnak be belém hátulról! Tehát kézzel foghatólag, számszerűsítve, ha egy éjszaka 5 pasit térdelve szopok, az 5 közül jó ha 1 élvez el!
júl. 23. 11:03
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

"pár éve még úgy élveztek a számba a pasik, pl. 7 közül 5, hogy csak na! Ma meg azt vettem észre, hogy az embereken olyan frusztráltság, bizonytalanság lesz úrrá, tehát a farkuk is később keményedik fel a szopásomra, utána meg ha behajolok, nehezebben hatolnak be belém hátulról!"

Megöregedtél, már nem kívánnak annyira. :)

júl. 23. 13:36
 50/58 A kérdező kommentje:

49#. Nem mondanám ezt, azért viszonylag fiatalnak számítok.

Inkább az emberek mentalitása változott, kevesebben is járnak meleg helyekre és ott is egy kicsit visszafogottabbak és nehezebben élveznek a számba.

júl. 23. 14:06
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!