Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig, kb.1300 pasival szexeltem! Ez elítélendő?
Tudom, már párszor írtam, hogy jutottam idáig, hogy növekedett a partnerek száma, miért is számolom..stb. Tehát nem akarom magam ismételni.
Vidéken, ahol laktam, a szexuális élet majdnem egyenlő volt a nullával. Amikor felköltöztem Bp-re, az első héten több pasival szexeltem, mint eddig 5 év alatt vidéken.
Hogy itt hol, hol lehet ismerkedni, szexelni, ezt azt hiszem mindenki tudja, meg reklámot nem akarok írni.
Megjegyzem, hogy az eddigi 1300 szexelésemből, "csak", 4-500-an dugtak meg! A többit csak kielégítettem a számmal. Tehát, csak kb. minden 4. pasi akart dugni. Nem tudom, hogy ez miért van? Kényelmesebb nekik csak elővenni és már megfelelő helyeken rá is buknak, mint pl. én.
Még egy érdekesség, az arcokat szinte nem is szoktam nézni, akivel szexelek, amúgy sem látnék sokat belőle, mert sötétség van a helyeken.
Ez a mai világban elítélendő?
Nekem az a furcsa, hogy van aki számolja. Én nem szoktam, mint ahogy azt sem számolom, hogy hányszor ettem eddig életemben.
Szükségletek kielégítése a kívánt mennyiségben, jó étvágyat! :)
#13, kb egy éve is megkérdezte emberünk, akkor 1000 magassàgàban àllt.
Sajnos ő a rossz buz1 kategória, csak az nem dugja meg, aki nem akarja.
Szia, nem ítéllek el, de azért valahogy vigyázz magadra. Felőlem 5000 férfival is lehetsz, ha utána egészséges maradsz.
Be tudnánd linkelni az előző kérdéseidet mert engem érdekelne a történeted, hogy hogyan és miként jött ez a szám össze.
Ez egy nagy kamu.
Akinek "csak húsdarab" egy másik ember (a saját bevallása szerint is), az nem strigulázza a partnereit, és nem vezet róluk sorszámozott naplót sem nevekkel, helyekkel, dátumokkal, stb.
Kedves kérdező!
A pszichés betegségednek van neve is. Menj el egy pszichiátriai szakrendelésre (nem pszichológushoz!) és ha csak ennyit mondasz el neki amit itt leírtál, máris megkapod tőle a betegséged pontos diagnózisát a latin nevével együtt, és magyarul is el fogja magyarázni neked mit jelent.
Én nem írom le nyilvánosan, mert bár megtehetném, de nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni annak ellenére sem, hogy te magad hozakodtál elő a "kérdéseddel"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!