Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig, kb.1300 pasival szexeltem! Ez elítélendő?
Tudom, már párszor írtam, hogy jutottam idáig, hogy növekedett a partnerek száma, miért is számolom..stb. Tehát nem akarom magam ismételni.
Vidéken, ahol laktam, a szexuális élet majdnem egyenlő volt a nullával. Amikor felköltöztem Bp-re, az első héten több pasival szexeltem, mint eddig 5 év alatt vidéken.
Hogy itt hol, hol lehet ismerkedni, szexelni, ezt azt hiszem mindenki tudja, meg reklámot nem akarok írni.
Megjegyzem, hogy az eddigi 1300 szexelésemből, "csak", 4-500-an dugtak meg! A többit csak kielégítettem a számmal. Tehát, csak kb. minden 4. pasi akart dugni. Nem tudom, hogy ez miért van? Kényelmesebb nekik csak elővenni és már megfelelő helyeken rá is buknak, mint pl. én.
Még egy érdekesség, az arcokat szinte nem is szoktam nézni, akivel szexelek, amúgy sem látnék sokat belőle, mert sötétség van a helyeken.
Ez a mai világban elítélendő?
Nem. Ki vagyok én, hogy bárki felett pálcát törjek?! Amíg nem árt valami senkinek, addig elfogadható. Ezzel pedig nem ártasz senkinek. Én magam nem tudok azonosulni ezzel az értékrenddel, de nem venném a bátorságot, hogy az állítsam, az én értékrendem a helyes.
22/p
#22, dehogynem.
Az "efféle" emberek miatt nézik le a melegeket. Vannak tàrsadalmi hatàsok is, nemcsak az egyén sajàt életén belüli következmények.
A #22 érvét megadom. Viszont #23-mal vitatkoznék. Etekintetben a társadalmi megítélés a rossz, nem a magatartás. Különösen annak tükrében, hogy
1) ahhoz, hogy ki hány emberrel fekszik össze, senkinek semmi köze. Hogy ő ezt nyilvánosságra hozta, nyilván ezzel ő maga teremtette meg a felületet a támadásra, de ez a tényen nem változtat
2) a történelem döntő részére NEM a monogámia, nem is a poligámia, hanem az exogám heteroszexuális kapcsolatok voltak jellemzők, ahol kizárólag az anya személye volt biztos. Való igaz, sokkal többet tanul az ember az ókor- középkortörténetről, meg az újkor történetéről, ezért az az illúziónk támad, hogy abból volt több. De nem. A leghosszabb ideig toronymagasan az őskor tartott, és egészen a neolit kor közepéig-végéig az exogámia volt az elterjedtebb. Megjegyzem, a törzsi szerveződésű kultúrákban a mai napig létezik az exogámia, tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy teljesen kihalt volna.
Forrásként pl.: Herber Attila Történelem I. (a hatból)
#24-25
Érdekes eszmefuttatás ez a 21. században...🙃🙃🙃
BoxerBoi, a kérdés itt veszélyes. Ugyanis a civilizáció fejlettségét nem a technológiai fejlettség, a szociális háló kiterjedtsége, a kereskedelem stb. méri, hanem az, hogy az adott kultúra a kor kihívásaihoz hogy alkalmazkodik. Ez alapján elmondható, hogy a kezdetleges kultúrák képesek voltak a kor kihívásainak megfelelni, ugyanis a fajunk nem pusztult ki, itt vagyunk. Ugyanez elmondható a mai kultúráról? Talán igen, talán nem. Vannak társadalmi problémák, amik mindig is voltak, most is vannak és mindig is lesznek, azt, hogy hogyan tudtunk alkalmazkodni a 21. század kihívásaihoz, nem most fogjuk tudni megítélni.
#21 voltam.
29#. Tudtommal, igen. Járok szűrésre időközönként. Csak gumival dugatok. Igaz, gumi nélkül szopok, de úgy látom mindegyik helyen, ahol szexelek, mindenki gumi nélkül szopik, szoptat. Tehát, egymásra néznek, az egyik előveszi a farkát és a másik már rá is bukik, ott mindenki előtt.
Imádom az ilyen helyeket, szexeléseket. Tehát nem állnak le, netes ismerkedési formánál, pl. kép nélkül hetekig-hónapokig írogatni, chatelni egy kamus vadidegennel. ....és amikor a taliról lenne szó, érdekes, hogy pár órával vagy egy nappal az egyiknek "halaszthatatlan" dolga akad és világnak szalad!
Aki ténylegesen akar szexelni, mint én, elmegy megfelelő helyre vagy helyekre és megteszi. Imádom az ilyen helyeket.
Itt érdekes, gyorsan kiderül, ki a passzív és ki az aktív vagy esetleg uni. Még meg sem kell kérdezni, valahogy egyből a ráutaló magatartásból kiderül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!