Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig, kb.1300 pasival szexeltem! Ez elítélendő?
Tudom, már párszor írtam, hogy jutottam idáig, hogy növekedett a partnerek száma, miért is számolom..stb. Tehát nem akarom magam ismételni.
Vidéken, ahol laktam, a szexuális élet majdnem egyenlő volt a nullával. Amikor felköltöztem Bp-re, az első héten több pasival szexeltem, mint eddig 5 év alatt vidéken.
Hogy itt hol, hol lehet ismerkedni, szexelni, ezt azt hiszem mindenki tudja, meg reklámot nem akarok írni.
Megjegyzem, hogy az eddigi 1300 szexelésemből, "csak", 4-500-an dugtak meg! A többit csak kielégítettem a számmal. Tehát, csak kb. minden 4. pasi akart dugni. Nem tudom, hogy ez miért van? Kényelmesebb nekik csak elővenni és már megfelelő helyeken rá is buknak, mint pl. én.
Még egy érdekesség, az arcokat szinte nem is szoktam nézni, akivel szexelek, amúgy sem látnék sokat belőle, mert sötétség van a helyeken.
Ez a mai világban elítélendő?
De ugye nem baj, ha én az ilyen homoszexuálisokra nem tudok "felnézni"?
És ugye az sem baj, ha kinyilvánítom azt a véleményem, hogy éppen az ilyen homo-promiszkuitású emberek rontják a többi "más" ember megítélését a többségi társadalom irányából, de még a meleg-közösségeken belül is éppen az ilyen homoszexuálisok miatt nehéz az ismerkedése azoknak a homoszexuálisoknak, akik egyébként teljesen normális emberek, és csak más normális embereket keresnek.
31#. Értem a véleményed, de hidd el, amit írsz a való élet ilyen mízes-mázos kölcsönös szerelem meg holtodiglan-holtomiglan, romantikus marhaságok nemigen léteznek.
Még ha lenne is ilyen kapcsi 1 partnerrel, aki fakanállal vár otthon, ezt rettentő unalmasnak találnám.
A mi körünkben nincsenek érzelmek, legalábbis nálam nincs. Félhomályba be...térdelek, vetkőzök, nyitom a számat.
Sokan meg egyedül álmodoznak otthon, még lehet életükben el sem mentek meleg helyekre, pedig higyjétek el, túl is lehet élni, nem fognak lelőni ott. :))
Csak annyit kell mondani: Sziasztok! Egy jegyet kérek!
Azelőtt vidéken ezt én sem tudtam, hogy megy ez itt, de rájöttem, egyszer élünk, érdemes féktelenül szexelni, azzal nem jutunk előrébb, ha egy fél életet otthon magányosan hokizunk!
Amiket te még nem láttál, nem éreztél, nem tapasztaltál, stb., nem azt jelenti, hogy nem léteznek, csak neked még nem volt azokhoz "szerencséd".
Nekem teljesen más az életem a tiédtől, és a párkapcsolatról alkotott (és vallott) véleményem is merőben más a tiédtől.
Hidd el, azért, mert te még nem éltél meg a boldog párkapcsolatot "mízes-mázos kölcsönös szerelem meg holtodiglan-holtomiglan, romantikus marhaságok" formájában, azért még van/volt/lesz rajtad kívül "néhány" olyan ember a Föld nevű bolygón, akiknek van/volt/lesz ilyen párkapcsolata.
Természetesen tudom, és elfogadom, hogy a párkapcsolatoknak számtalan szintje, színvonala van, és ki az alacsonyabb, ki a magasabb szintre vágyik.
Én nem tudnék boldogan és elegedett emberként létezni az emberi kapcsolatok alacsony szintjén, de vannak emberek akik azzal is megelégszenek, és nem is vágynak magasabbra.
Lelkük és boldogságuk rajta, az az ő életük, és nem az enyém.
33#. Hogy képzelted a "komoly" kapcsolatot 1 állandó pasival?
Közösen vesztek lakást? Mit szólnak hozzá a szomszédok, mit szólnak a munkahelyen? Szülők mit szólnak?
Vagy életetek végéig titokban találkoztok?
Az előző kommentedben még határozottan tagadtad, hogy léteznének komoly kapcsolatok, most meg már túlságosan "érdeklődővé" váltál.
Maradjunk annyiban, hogy én a környezetemben is látok jól működő (hosszú) kapcsolatokat, és én is merőben másként gondolkodom és cselekszem ebben a témában veled ellentétben.
Neked jó az ami neked van, én pedig semmi pénzért nem cserélném fel az életem a tiédre.
35#. Igen, tagadtam. Aki mást mond, mint pl. te, csak érdeklődtem, hogy a te verziód szerint, hogy nézne ki egy komoly 1 pasis kapcsolat a holtodiglan-holtodiglan módon!?
Addig még jó, amíg álmodoztok erről-arról, vagy taliztok néha 20-onéves korban, esetleg szoptok, dugtok meg hasonlók.
De, hosszú távon hogy gondoltad ezt? Közös lakás vétele? Mit szólnak a szomszédok, szülők, munkahely??
Vagy a másik verzio: Életetek végéig titkoljátok?
Ugye, hogy nem is olyan egyszerű megválaszolni a kérdést?
Tévedsz. Én nem álmodozom, hanem megvalósítom az álmaimat.
Sok sikert ehhez neked is!
37#. Megint kikerülted a kérdést, amit már másodszorra is feltettem! 34 és 36 posztomban.
Utóirat: Elhiszem, hogy te nem álmodsz, de hidd el, sokan csak álmodoznak, félősek, otthon hokiznak, meleg helyen életükben nem voltak és 99%-uk még szűz is. Ezt most nem degradálónak szántam, csak a tényeket írom le.
Pedig higyjétek el, a lehetőség adott, még beszélni sem kell a kellő helyeken. Vidékieknek, pedig nem gondolom, hogy olyan romba döntő összeg lenne havonta, pl. kétszer feljönni Bp-re, egy-egy szombat éjszakát átszexelni, hogy utána jó élménnyel menjenek haza.
Azt hittem, érteni fogod a finom célzásomat, hogy nem egy hozzád hasonló emberrel akarom megosztani az ezirányú gondolataimat és tapasztalataimat.
Neked nem erre van szükséged, mert nálad "nincsenek érzelmek", te csak a "félhomályba be...térdelek, vetkőzök, nyitom a számat" kategória vagy.
Az ilyen embernek akkor miért kellene nekem az érzelmekről és a kapcsolatokról írni?🤔
39#. Közös lakás megvétele a partnerrel? Nyíltan felvállalni a társadalom előtt, munkahelyen, szülők előtt, barátok előtt, szomszédok előtt? Kitéve a mai magyar társadalom melegellenes érzelmeknek, embereknek, vállalva, hogy leköpködnek, beszólogatnak?
Vagy, életetek végéig titkoljátok a meleg kapcsolatot?
Ez itt a kérdés, melyiket választod??!
Ugye, hogy nem is olyan egyszerű?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!