Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Eddig, kb.1300 pasival szexelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig, kb.1300 pasival szexeltem! Ez elítélendő?

Figyelt kérdés

Tudom, már párszor írtam, hogy jutottam idáig, hogy növekedett a partnerek száma, miért is számolom..stb. Tehát nem akarom magam ismételni.

Vidéken, ahol laktam, a szexuális élet majdnem egyenlő volt a nullával. Amikor felköltöztem Bp-re, az első héten több pasival szexeltem, mint eddig 5 év alatt vidéken.

Hogy itt hol, hol lehet ismerkedni, szexelni, ezt azt hiszem mindenki tudja, meg reklámot nem akarok írni.

Megjegyzem, hogy az eddigi 1300 szexelésemből, "csak", 4-500-an dugtak meg! A többit csak kielégítettem a számmal. Tehát, csak kb. minden 4. pasi akart dugni. Nem tudom, hogy ez miért van? Kényelmesebb nekik csak elővenni és már megfelelő helyeken rá is buknak, mint pl. én.

Még egy érdekesség, az arcokat szinte nem is szoktam nézni, akivel szexelek, amúgy sem látnék sokat belőle, mert sötétség van a helyeken.

Ez a mai világban elítélendő?

2023. aug. 19. 07:01
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ez ma már alap.
2023. aug. 19. 07:29
 2/58 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nálad valami nagyon nincs rendben fejben
2023. aug. 19. 07:47
 3/58 anonim ***** válasza:
89%
Ha még ülni tudsz, akkor semmi gond.
2023. aug. 19. 08:01
 4/58 anonim válasza:
93%
Azért egy AIDS teszten nem gondolkodsz néha?
2023. aug. 19. 08:07
 5/58 anonim ***** válasza:
93%

Egészségedre.

Már minden nemibetegséget összegyűjtöttél, jó sok embert megfertőztél.

Amúgy nagyon igényes lehetsz, ha minden szembejövővel szexelsz...

2023. aug. 19. 08:16
 6/58 anonim ***** válasza:
86%
Örömlányként ez hihető.
2023. aug. 19. 08:20
 7/58 A kérdező kommentje:
Szoktam járni szűrésre. Dugást csak gumival engedem. A szopást gumi nélkül csinálom. De, úgy látom ezeken a helyeken, mindenki gumi nélkül szopik.
2023. aug. 19. 08:24
 8/58 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nem szeretnék ítélkezni, de szerintem ez már az a mennyiség, amit nem lehet egyszerűen a magas libidoval magyarázni. Én a helyedben lehet keresnék egy pszichológust. Egyáltalán nem egészséges, hogy a partnereidben már az embert sem akarod látni, már az arcukat sem nézed, csak húsdarabok, amikkel kielégíted magad. Nem hiányzik neked a valódi emberi kötődés?
2023. aug. 19. 08:32
 9/58 anonim ***** válasza:
41%
1301. lehetne egy ronda pasi?
2023. aug. 19. 08:34
 10/58 A kérdező kommentje:

8#. Végül is, jól megfogalmaztad. Igen, húsdarabok, biztos láttál már gloryt. Na itt is csak a farok a lényeg.

De, hidd el, nem csak én vagyok ilyen, ilyen helyeken. Úgy láttam ott mindenkinek csak ez számít, nem csak nekem.

2023. aug. 19. 08:42
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!