Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy megy mostanában az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy megy mostanában az ismerkedés nektek?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre, minthogyha mostanában valami megváltozott volna az ismerkedéssel kapcsolatban, Planetromeon folyamatosan kapom a tappancsokat, de írni senki sem ír, ha ezek után írok, valamilyen nem sablonos szöveget, akkor max néhány szavas választ kapok, és mivel vidéken végesek a lehetőségeim, ezért itt be is zárult a kör :D.

Néha felrakom magam Budapestre, mert 100km-eren belül bárhova tehetem magam, és tőlem Budapest 50km, de amint kiderül, hogy nem vagyok Budapesti, sokan lekoptatnak.

Nektek hogy megy az ismerkedés?

2023. aug. 13. 15:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán megy:( 23F
2023. aug. 15. 12:39
 22/25 anonim ***** válasza:
82%
Rosszul. Mindenki csak annyi tud írni, hogy ő mikor dugna….Nekem a 40+ korosztály bejön egészen úgy 50+ ig is. Én 31 vagyok.
2023. aug. 15. 12:56
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rosszul. Aki esetleg ismerkedne és komoly szándékkal, az írhat.

31 up/p

2023. aug. 15. 19:32
 24/25 anonim ***** válasza:
A Romeo az egy katasztrófa sújtotta övezet... D
2024. aug. 1. 21:24
 25/25 anonim ***** válasza:
40+osvaktív vagyok.....hát elég gáz az ismerkedés.Az alkalmi és társai nem az én világom.szerintem ezért.
2024. aug. 1. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!