Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus és biszex nők: ti is úgy látjátok, hogy mostanában sokkal nehezebb ismerkedni, mint mondjuk ezelőtt 5 évvel?
Akár igen, akár nem, kérlek indokoljátok meg.
Plusz piros pont, ha leirjátok, ti hol ismerkedtek a legnagyobb sikerrel.
Nehezenbb
Tobb az elvaras
Mindekinek csak a tokeletes kell
Nem erdekli oket az ismerkedes
Gyorsan legyen meg a szex
Felszínesek csak a kulsoseg fontos lasd tinder badoo es tsa...
Turelmetlenek
Alt keves az onbizalom es az onbecsules
Azonnal visszajelzes kell nekik h vonzok mert kulonben oda minden
Csak a sajat erdekuk a fontos vagyis onzoek
Nem parkapcsolatba gondolkodnak hanem csak sok szex legyen es mas semmi kapcsoltban
Ha nem akarsz gyorsan ismerkedni es azonnal szexelni maris hatranyban vagy
Most nem ismerkedek. Eleg volt az elmult fel ev. Most pihenek es elvezem h egyedul vagyok. 🙂 Ha ugy alakul akkor lesz valaki ha nem hat nem
Mondjuk ha elso randi olyan szex ellen nekem sincs ellenvetesem. De en mar ugy vagyok vele, hogy legalabb annyi legyen foleg ha nagy a tav mert sokaig nem jut el a dolog rendszerint. (Mondjuk ha nincs akko nem sztornozom a dolgot.) A masodik valaszado altal megfogalmazott indokok miatt amugy. Tokeletes kene mindenkinek. Ami amugy nincs. Egy parkapcsolat az munka es nem az oledbe hullik. Onbizalomhiany, korabbi exes sztorikat cipelik. Oszinteseg hianya. Ha nem akar komolyat nekem nem baj de ujabban eloadtak mennyire komolyan akarjak es utana meg par honapra ra "nem all kesz kapcsolatra". Amugy elotte nem art megfogalmaznia az embernek magaban, hogy mire vagyik aztan oszinten anak megfeleloen ismerkedni.
Nekem is speciel eleg volt, a mostani jelentkezokkel sem tudok mit kezdeni, lemerultem. Mar semmit nem akarok tenni sem erte mert ugy vagyok inkabb csak baratok kellenek es az van marha sok igy is es igazabol barmi tarsas program megy veluk is. A szex meg szerelem meg nem olyan amit ossze kell kotni ezt megtanultam.
Pontosan ez a bajon nekem is.
Mint amit az utolso irt.
Inkabb mar csak heverkodok es nem akarok konkretan komolyat. Mert fene sem akar par honaponta pofara esni. 😔
2es voltam
Én komoly kapcsolatot nem keresek egy jó ideje. Mostanában sok az extől/családi háttérből cipelt lelki csomag, önbizalomhiány és emiatt a dráma és a félreértés. Sok szakember van akihez lehetne fordulni és úgy belevágni egy kapcsolatba ha már lelkileg sínen van az ember lánya - ez annyira nem szokás ...
Nekem maradnak a kalandok és a laza kapcsolatok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!