Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális,hogy mostanában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális,hogy mostanában vágynék a szexre?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok,sosem volt kapcsolatom,de olyan sem,aki próbálkozott volna.

Tinikoromban hidegen is hagyott ez a téma,inkább tanultam stb.,de mostanában egyre inkább feszélyez ez.Vágyok rá,hogy kipróbáljam,néha már ott tartok,mindegy kivel vesztem el,csak már érezhessem én is,ami a korombeli nőknek természetes.

Ez normális? 23/l

2022. júl. 9. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Vágysz a testiségre.
2022. júl. 9. 22:36
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen normális, de lánybarátaim sztoriaiból akik éltek is ezzel a mindegy ki mind csalódtak benne és megbánták mert rossz volt szóval lehet nem a legjobb ötlet az első privát üzenetküldőnek odadobni magad
2022. júl. 9. 22:48
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Én is vágyom nagyon rá, de nincs senki most aki megkóstolná a pizzám.
2022. júl. 9. 22:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Dehogynincs! :P Igazán pikáns lenne azzal a picit csípős ketchuppal ;)
2022. júl. 9. 23:25
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező te csak egy álomvilágban élsz,és maradsz!
2022. júl. 9. 23:40
 6/13 1Léna ***** válasza:
47%

Értelmes, szorgalmas, kitartó, egyedi, megismételhetetlen, értékes személy vagy, különleges ajándékokkal. Ne akarj másokra hasonlítani! Merj egyéniség lenni, tiszteld önmagad!

Igen az normális, hogy nemi vágyat érzel, de az fontos, hogy ezt ne keverd össze a társra vágyással.

A szex önmagában egy nemi vágy kielégítése. A szüzesség evesztése önmagában nem tesz téged értékesebbé. ( Pl.: Egy cipőboltban sem olyan cipőt keresünk amit már többen is használtak.)

A társ pedig - jó esetben - veled él és azon fáradozik, hogy téged boldoggá tegyen, kibontakoztassa az ajándékaidat, mondjuk házasságon belül, aminek része a szexuális vágy kielégítése is, és biztonságot nyújt baba fogantatása esetén. A közös boldogság mindkét fél közös fáradozásának eredménye.

Javaslom kezd a kapcsolatépítéssel! Olyan személyt keres aki hozzád hasonló szabadidős tevékenységeket kedvel!

2022. júl. 10. 07:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Természetesen normális, ez úgy jó, ha akkor csinálod amikor vágysz rá, nem pedig társadalmi elvárásból, ez az idő mindenkinél más, Neked most jött el, de ez csak az érzés kezdete, nem pedig a fix időpontja, tehát azt jelenti, hogy mostantól képes vagy rá, nem pedig "ma"! Tehát, keresd a szerelmed, és lassan fokozatosan éld meg, nem baj, ha nem az életed végéig kapcsolatban és nem is egyel, de lényeg, hogy pillangókkal... ;)
2022. júl. 10. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
40es férfiként szivesen ismerkednék ilyen lánnyal. Nem csak szex miatt.
2022. júl. 10. 10:08
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

2es vagyok, tetszik a lepontozás látszik mennyi privátküldő van

amúgy meg mindenkinek aki rámírt privátban csak mondanám hogy nem nő vagyok...

2022. júl. 10. 11:50
 10/13 anonim ***** válasza:
2-es (9-es) eddig csak gyanitottam, de egyre biztosabban hiszem, hogy szűzincel vagy.
2022. júl. 10. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!