Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy mostanában az ismerkedés nektek?
Úgy veszem észre, minthogyha mostanában valami megváltozott volna az ismerkedéssel kapcsolatban, Planetromeon folyamatosan kapom a tappancsokat, de írni senki sem ír, ha ezek után írok, valamilyen nem sablonos szöveget, akkor max néhány szavas választ kapok, és mivel vidéken végesek a lehetőségeim, ezért itt be is zárult a kör :D.
Néha felrakom magam Budapestre, mert 100km-eren belül bárhova tehetem magam, és tőlem Budapest 50km, de amint kiderül, hogy nem vagyok Budapesti, sokan lekoptatnak.
Nektek hogy megy az ismerkedés?
30 + ost sokan keresnek,megbízhatóbbak,mint a fiatalabbak!
Csak nehéz találni...
Nem erőltetem, ahogy korábban írták én is inkább a beszélgetést részesítem előnyben.
Meg a bizalmi része is ott van, ki tudja hány partnere volt avagy milyen gyakran váltogatja..senki nem akar elkapni semmit.
De az ilyen elsőre jött kérdések, mint a szia mekkora és társai remek intő jelek.
#17 Az is elég érdekes, amikor valaki olyan dolgokra kérdez rá amiket amúgy megadtál a leírásodban (most a méretből kiibdulva, de nem csak arra gondolva), pl "Mit keresel?".
Vagy amikor valaki beállítja mondjuk a barátokat, randit, de kiderül, hogy csak szexet keres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!