Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy mostanában az ismerkedés nektek?
Úgy veszem észre, minthogyha mostanában valami megváltozott volna az ismerkedéssel kapcsolatban, Planetromeon folyamatosan kapom a tappancsokat, de írni senki sem ír, ha ezek után írok, valamilyen nem sablonos szöveget, akkor max néhány szavas választ kapok, és mivel vidéken végesek a lehetőségeim, ezért itt be is zárult a kör :D.
Néha felrakom magam Budapestre, mert 100km-eren belül bárhova tehetem magam, és tőlem Budapest 50km, de amint kiderül, hogy nem vagyok Budapesti, sokan lekoptatnak.
Nektek hogy megy az ismerkedés?
Nem megy, de régen sem ment, mert zavar, hogy nem szól másról, mint hogy aktív vagy passzív. Engem meg ez nem érdekel, inkább body worship.
De hol vannak azok, akiket szintén ez érdekel?
Egy ideje letojtam,de mivel ma van a szulinapom, azt kértem,hogy kapjak egy társat ajándékba :)
Elvagyok, de azért csak jobb lenne egy társ:)
Kisvárosban élek, a helyi mentalitás miatt pedig még nem coming outoltam. Alapjáraton meg amúgy is elég félénk típus vagyok. Szóval emiatt, meg a helyiek instant szexre hajló kérdései miatt sehogy... (Grindr meg romeo oldalakon)
#3 Boldog szülinapot. Remélem teljesül a kívánságod! :)
#4 Ne is mondd. Legutóbb, mikor felutaztam Budapestre volt egy alak aki nem akarta megérteni, hogy (valami ilyesmit írtam) "Köszönöm, hogy gondoltál rám, de idősebb vagy mint a beállított korhatár. De azért remélem megtalálod amit/akit keresel." Vagy 10 évvel volt idősebb mint a max amit megadtam, de tisztára gyerekes volt. Valamiért nem értette meg, hogy a második mondat az egy visszautasítás, aztán pedig amikor konkrétan visszautasítottam sem hagyott békén. Végül aztán én lettem a "k*rva, nem elég magyar (mivel angol volt a leírásom), szent szüzet játszó erdélyi" 🥲
Szia,
köszönöm a jókívánságot:)
Remélem Neked is jön egy Társ !
Megkérdezhetem,hogy hány éves volt,akivel a válaszban leírt sztorid megtörtént ?
Köszönöm,
Gábor
8 as. Az jó korosztály.
Te hány évest keresel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!