Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, eddigi ismerkedéseitek során (akár régen, akár mostanában) találkoztatok már élőben, face-to-face ilyen, hozzá hasonlóan helyes és fiús MELEG sráccal itt Magyarországon (aki magyar volt)? Esetleg több ilyennel is?
2023. márc. 27. 23:22
1/15 anonim válasza:
Ennyire helyessel nem, de egy majdnem ilyen helyessel kalandoztam is többször
2/15 anonim válasza:
Bemész bármelyik középiskolába, mindegyik így néz ki
3/15 anonim válasza:
Ennyire fiatallal nem, de volt 30 körüli, hasonlóan helyes-sportos álompasi.
4/15 anonim válasza:
Sablon-nyunyó, rengeteg szaladgál ilyen mindenfelé.
Abszolút semmi olyan nincs benne,ami érdekessé tenné.Legalábbis nekem nem.
5/15 anonim válasza:
Egyetértek a 4-el, számomra is túl fiatal és nem találom férfiasnak. Pár évvel idősebben, borostásan lehet tetszene...
6/15 anonim válasza:
Melegekből is vannak bőven ilyenek. Oké, helyes, de szerintem sem olyan típus, akit csak életében egyszer lát az ember.
7/15 anonim válasza:
Igen találkoztam. Jól mondják, bármelyik gimibe vagy középsuliban találni ilyet,nem kiemelkedő típus.
Fiúsnak nem mondanám.. Inkább csak egy egyszerű twink.
Rengetegen ilyenre csorgatják a nyálukat.. Ilyen-olyan sikerrel.
8/15 anonim válasza:
Az ilyen srácok max a kivénhedt, twink fétiseseknek jön be
9/15 anonim válasza:
Ez a srác nagyon helyes.És nem vagyok "twink fétises",sem "kivénhedt".Szerintem igenis fiús.
10/15 anonim válasza:
A rómeó is tele ilyenekkel. Azt hiszem ha te nem találsz akkor nem is keresel igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!