Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki homoszexuális az hogy tud szexelni nőkkel és ráadásul gyerekeket nemzeni?
#4: ott a lényeg. Nem tud felizgulni nőre az, aki meleg.
Nem állítottam sehol, hogy mindenki számára undorító, ezért volt a felsorolásban az is, hogy lelombozó. Az azt jelenti, hogy nem képes nővel szexelni.
Nem tudom, mit nem értesz ezen. A lényeg pont ugyanaz.
Mert ez nem fekete és fehér, hanem nagyon is árnyalt.
Vannak a homoszexuálisok. Ők csak a saját nemükhöz vonzódnak, szóval nincs gyerekük, max örökbe fogadott.
Vannak a biszexek. Ők mindkét nemmel csinálják. Nekik lehet gyerekük, bár az azért meglehetősen furcsa, hogy egy férfi egy másik pasival él, de egy nőtől ott van neki egy-két gyerek.
És persze vannak a divatb*zik, akik valójában heterók, csak szeretik a feltűnést. Az ilyenek a társadalom szégyenei.
#5 ezt írtad: A melegeknek ugyanúgy undorító/visszataszító/lelombozó a nővel való szex gondolata, mint pl egy hetero pasinak pasival.
erre válaszoltam nem értem mint nem értesz :)
#7: oké, akkor gyengébbek kedvéért: undorító és/vagy visszataszító és/vagy lelombozó.
Így már világos?
Számomra melegként undorító egy nővel való szexnek még a gondolata is. Nem közönyt érzek, hanem UNDORT!
Ha manapság (rendszerváltás óta) nem képes valaki felvállalni a melegségét, akkor inkább az egyén gyávaságáról és elcseszettségéről beszélhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!