Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hétvégén ismét Pride Budapeste...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén ismét Pride Budapesten. Szerintetek ismét lesznek gagyi ultrák vagy valami budaházy edda féle beteg melegellenesek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
11%
Pride hónap meg a gesztus az, a cégeknek egy kis marketinglehetőség, még jól ki is használják a dolgot, de legalább még ehhez is mosolyogtok.
2023. júl. 11. 16:12
 72/88 anonim ***** válasza:
77%

Kezdett már elegem lenni a "kinek mekkora a farka" kérdésekből, de ez százszor rosszabb, akkor már inkább méregessünk. :)

Mióta is van Pride Magyarországon? Mit értünk el vele eddig?

Lehetne újra Pink Piknik: nem volt botrány, nem akadályozta a forgalmat, nem volt polgárpukkasztás, nem voltak paradicsommadarak és vonaglás. Jobb' szerettem akkoriban melegnek lenni.

[link]

2023. júl. 11. 16:22
 73/88 anonim ***** válasza:
11%

"Lehetne újra Pink Piknik: nem volt botrány, nem akadályozta a forgalmat, nem volt polgárpukkasztás, nem voltak paradicsommadarak és vonaglás."

Éppen emiatt nem az van.

2023. júl. 11. 16:24
 74/88 anonim ***** válasza:
87%

#69: I. Istvánról és Koppányról teljesen egyet értek veled!

#72: Neked is teljesen igazad van, a különböző multicégeknek (főleg azoknak) ez csak "biznisz". Semmi más.

A #4-es (többek között a 4-es) válaszoló voltam...

2023. júl. 11. 16:26
 75/88 anonim ***** válasza:
84%

Én nem tagadom, hogy bőven van benne marketing és üzlet is. De inkább "használjanak ki" ilyen módon, hogy elfogadnak, megértenek, vagy legalábbis ideig-óráig úgy tesznek, mint hogy sugárban hányjanak rám az év minden napján, minden percében és folyamatosan tesznek róla, hogy 5 percre se felejtsem el, hogy mennyire sz.r ember vagyok, mert nem olyan nemű embert szeretek, mint amilyet SZERINTÜK SZERETNEM KELLENE.

Nem mellesleg a kampány szerint működtetett homofóbia semmivel sem kisebb marketing mint a Pride, a politikusok éppúgy a hatalmi játékaik játékszereként rángatják a homofóbiára hajlamos embereket, mint adott esetben a Pride a melegeket. Tehát mindkét fél épp egyformán báb, játékszer csupán. A kérdés csak az, hogy inkább a szeretetben, elfogadásban, megértésben leszel szívesebben báb és játékszer, vagy a gyűlölködésben, a folyamatos undorkeltésben és a morális mélyrepülésben. Na ez a nem mindegy.

2023. júl. 11. 16:28
 76/88 A kérdező kommentje:
#74 Ok de az a hozzáállás, hogy régenmindenjobbvót az...kissé izé már a mai világban . Meg ugye akkor kb 30 évvel voltál fiatalabb, persze , hogy másképp láttad. Most most van és ez meg ilyen , ez már nem piknik egy kis aranyos pokrócon üldögélve dumcsikázgatva . 2023 van ráadásul egy klassz kis o1g-nk is van már 13 éve.......más idők más feladat , de ha akkor jobb volt Neked melegnek lenni hát okés , ez a Te érzésed. Nekem inkább nagyobb probléma, hogy se házasság se egyebek nem sorolom, mert gondolom tisztában vagy ezzel.
2023. júl. 11. 16:28
 77/88 A kérdező kommentje:
A multik toleranciájával mi lehet a gond? Jobb egy bzizó , lenéző munkaközeg inkább? Naugye srácok.
2023. júl. 11. 16:30
 78/88 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg érdemes rákeresni

2022 szent István Felvonulás Budapest, augusztus 20

A képek nem a Pridon készültek!

Csak mert úgy szídjátok egymást

Ez inkább lehetne közös kiindulási pont.

2023. júl. 11. 16:39
 79/88 anonim ***** válasza:
100%
2023. júl. 11. 16:41
 80/88 A kérdező kommentje:
Én nem szídok senkit sem , aki korlátolt és tájékozatlan az korlátolt és tájékozatlan. Tehetsz ide a körmenetről fotókat , cikkeket ...szerinted ez tesz bármit is a felfogásukkal kapcsolatban bármit is?
2023. júl. 11. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!