Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén ismét Pride Budapesten. Szerintetek ismét lesznek gagyi ultrák vagy valami budaházy edda féle beteg melegellenesek?
Kezdett már elegem lenni a "kinek mekkora a farka" kérdésekből, de ez százszor rosszabb, akkor már inkább méregessünk. :)
Mióta is van Pride Magyarországon? Mit értünk el vele eddig?
Lehetne újra Pink Piknik: nem volt botrány, nem akadályozta a forgalmat, nem volt polgárpukkasztás, nem voltak paradicsommadarak és vonaglás. Jobb' szerettem akkoriban melegnek lenni.
"Lehetne újra Pink Piknik: nem volt botrány, nem akadályozta a forgalmat, nem volt polgárpukkasztás, nem voltak paradicsommadarak és vonaglás."
Éppen emiatt nem az van.
#69: I. Istvánról és Koppányról teljesen egyet értek veled!
#72: Neked is teljesen igazad van, a különböző multicégeknek (főleg azoknak) ez csak "biznisz". Semmi más.
A #4-es (többek között a 4-es) válaszoló voltam...
Én nem tagadom, hogy bőven van benne marketing és üzlet is. De inkább "használjanak ki" ilyen módon, hogy elfogadnak, megértenek, vagy legalábbis ideig-óráig úgy tesznek, mint hogy sugárban hányjanak rám az év minden napján, minden percében és folyamatosan tesznek róla, hogy 5 percre se felejtsem el, hogy mennyire sz.r ember vagyok, mert nem olyan nemű embert szeretek, mint amilyet SZERINTÜK SZERETNEM KELLENE.
Nem mellesleg a kampány szerint működtetett homofóbia semmivel sem kisebb marketing mint a Pride, a politikusok éppúgy a hatalmi játékaik játékszereként rángatják a homofóbiára hajlamos embereket, mint adott esetben a Pride a melegeket. Tehát mindkét fél épp egyformán báb, játékszer csupán. A kérdés csak az, hogy inkább a szeretetben, elfogadásban, megértésben leszel szívesebben báb és játékszer, vagy a gyűlölködésben, a folyamatos undorkeltésben és a morális mélyrepülésben. Na ez a nem mindegy.
Tényleg érdemes rákeresni
2022 szent István Felvonulás Budapest, augusztus 20
A képek nem a Pridon készültek!
Csak mert úgy szídjátok egymást
Ez inkább lehetne közös kiindulási pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!