Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén ismét Pride Budapesten. Szerintetek ismét lesznek gagyi ultrák vagy valami budaházy edda féle beteg melegellenesek?
https://www.youtube.com/watch?v=6F3f94MNsDA
Ebben (szerintem) a legtöbb hozzászólás, riport alany pozitív példát mutat, hogy lehetne így is.
https://www.youtube.com/watch?v=6F3f94MNsDA
Na de ebben azaz egy kivételével, aki 1:27-1:38 között nyilatkozik, nos, a többi (szerintem) finoman szólva IQ-harcos.
Az egyik nő akar lenni, nőként öltözik, de pl. a borotvát nem ismeri... Ha nőnek szeretnél látszani, akkor legalább a szőrt húzd már le magadról, mert így olyan vagy, mint valami hibrid! :) A másik szerint a hazafias gondolkodás=nácik. Na, nálam ez is megbukott töriből... :)
Az ukrán nő szerint a magyar kormány minden tekintetben elnyomóbb az ukránnál. Igen, Ukrajna a demokrácia példaképe... A nyelvtörvénnyel, azzal, hogy a Kárpátaljai magyarokat küldi a frontra, miközben a kijevi fiatalok a diszkókban tombolnak, az egypártrendszer és a személyi kultusz kialakításával, stb., stb., stb.
És ez csak néhány példa volt...
A 6.-ik (23:17) válaszoló voltam...
#8 az hogy te valakivel eggyutt élsz és nem szólják meg a szomszédok, az mióta jog? 😂
Próbáljatok meg együtt hitelt felvenni, mint pár. Egy baleset után próbálj utána menni a kórházba, majd ott megtudod, hogy mennyire vagy családtag, 5 perc múlva a kispadon ülhetsz egy jó ideg. Próbálj esetleg özvegyit is kérni, majd megtudod, hogy az elmúlt 10-50 évben mennyire voltak egyenlőek a jogok.
És ez csak 3, 2023-ban jó lenne, hogy az nem jog, hogy nem vernek szét téged az utcán.
#22 Hagyjuk már ezeket hazug, szutyok, fos szövegeket!Nem szégyelled magad?Pont azt írja, hogy egy heterónál nincs kevesebb joga, ez igaz is.
Egy heteró párnak sem jár semmi, ami a házasokat megilleti, ha nem házasok.
Hitelt meg nem mint pár kell felvenni, máshogy is lehet.
Továbbá a kórházban a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy ki meg milyen jogcímen kísért be, fognak rólad tájékoztatást adni.Tudom, hogy ez így van, mert tapasztaltam.Pedig mi heterók vagyunk, csak nem házasok.Soha senki nem kérdezte, hogy mi házasok vagyunk-e vagy idegenek, vagy csak kúrogatunk éppen, esetleg haverok vagyunk-e.
Nem mellesleg már manapság egyre kevésbé házasodnak az emberek, meg azon nyígnak még a homokosok is, hogy ha lehetne házasodni akkor csak szerződéssel, mert nehogy már érvényes legyen bármi is az elköteleződésből, mert az válás esetén sokba van.És bizony van válás.Főleg a melegeknél.
Ugyanaz vonatkozik egy meleg együttélésre, mint egy heteró párra, aki nem házas.Mivel van kevesebb jogod, semmivel?Ja, hogy hivatalosan nem örökölsz utána.Írni kell végrendeletet, eltartási szerződést kell kötni, oszt csá.Kismillió ember megteszi ezt vadidegen emberekkel is.
A szivárvány színei sorrendben (külső ívtől befelé):
1.Vörös
2.Narancs
3.Sárga
4.Zöld
5.Kék
6.Indigó
7. Ibolya
Lehet itt végtelenségig okoskodni ezzel kapcsoltban, de azért ezt mégis így jegyzik. Az hogy erőltetett módon próbálsz belemagyarázni valamit, inkább kínos, mintsem hiteles. Számmisztikát te alkalmaztál. Ez tőlem távol áll. Ezek ugyanis tények. Mint ahogy a szivárvány eredeti jelentése is: Istennel való szövetség, a remény szimbóluma! A szivárvány éppen a fény részekre bonthatóságával mutatja meg a teremtett világ gyönyörű egységbe összeálló sokszínűségét, ami azonban nem a teremtés rendjének ellentmondó tiritarka képzavart jelenti! Talán azok is érzik ezt, akik- úgy tűnik sikerrel- megpróbálják ellopni tőlünk e jelképet. Nem is véletlen, hogy az lmbtqp mozgalmait jelképező zászlókból, hiányzik pár szín. Szívesen kipróbálnám, hogy az ilyen módon létrehozott katyvasz színekből milyen végső szín áll össze, de hogy nem a minket körülvevő valódi világé, abban biztos vagyok!
#29 már eleve Isten létezése se tény, + Jézus előtt, közben és utána se támadott fel senki X nap után. Sose történt meg és sose fog.
A mesekönyvetek 2023-ban nem sok embert mozgat meg, a politikusok többsége is csak azért eresztény, mert egy szektában könnyebb lopni. Máskor védessétek le a szivárványt Jezusra hivatkozva és akkor senki nem fogja utána használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!