Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén ismét Pride Budapesten. Szerintetek ismét lesznek gagyi ultrák vagy valami budaházy edda féle beteg melegellenesek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 10. 21:22
1/88 anonim válasza:
Biztosra veheted. kormánytámogatással, úgyhogy nem biztos, hogy olyan gagyik lesznek...
3/88 anonim válasza:
Hát akinek Edda a keresztneve, attól mit lehet várni?
4/88 anonim válasza:
Mivel ez a felvonulás távolról sem arról szól, amit hivatalosan hirdetnek (épp ellenkezőleg), ezért én biszex létemre mondom: Mindenhol betiltanám! És ez még a finom verzió...
A szervezők teljesen tisztában vannak, hogy ez színtiszta provokáció, és soha, de soha nem az "elfogadásról" volt szó. Ez csak a nem heteró közösségnek kitalált kirakatszöveg, ami viszont köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Az "elfogadtatást" teljesen más módon kellene megoldani, nem pedig b.zi-buli-vonat, ugri-bugri vonaglásokkal...
41/ bi F
5/88 steven95 válasza:
Én meleg létemre mondom, hogy többféle képpen állhatsz ki magadért. Ha ez egy közös nagy eseményen történik, melynek neve pride és egyetlen lényegi eleme az Aból Bbe való nyugodt séta, mindenkinek szíve joga. :)
6/88 anonim válasza:
Ha nyugodt séta lenne, akkor igen. De nem az.
7/88 anonim válasza:
Miért kell amúgy vonulni? Én melegként nem érzem, hogy bármi módon kevesebb joggal rendelkeznék, mint a heterók. Munkahelyen se diszkrimináltak sose, utcán se vertek agyon emiatt, én ezt nem is értem. Párommal tizenéve együtt vagyunk, együtt élünk, a környezetünkben mindenki tudja, de senki le se szarja, pedig idősek a szomszédaink. Szerintem fontosabb lenne az ellen felvonulni, hogy az egészségügy, oktatásügy meg úgy eleve a gazdaság a padlón van. A lgbtq jogok szerintem huszadrangú probléma. Ilyen afrikai, Egyiptom meg Arab-öböl országokban még meg is érteném, ha jogokért harcolnának, mert ott eleve börtönbe küldenek ha lgbtq akármi vagy, ha nem végeznek ki eleve. Európában milyen jogokért kell felvonulni, ezt mondja már meg valaki!
8/88 anonim válasza:
Vajon a felvonulók kibírják-e hogy normálisan öltözve menjenek ki, nem úgy ahogy max a négy fal között illik lenni?
9/88 A kérdező kommentje:
A kérdésemre igazából alig alig akadt olyan, aki értette is a kérdést. Tudom ez a téma kíván némi IQ-t és EQ-t . De aki nem is tudja miért van a PRODE azt nem értem miért böfög ide . A PRIDE-on kb egy elkerített részen voltak már az utóbbi jó pár évben ezek a nem kívánatos egyedek akik hisztikézhettek ez miatt a rendezvény miatt .
2023. júl. 11. 06:48
10/88 A kérdező kommentje:
#6 A pávatollal a hátsódba Te sűrűn láttál ilyet ilyen rendezvényeken ? Érdekes eléggé régóta kimegyek ezekre évente de én még sose. Nem lehet az , hogy csupán fantáziálsz arról , hogy mi az amit szeretnél látni?
2023. júl. 11. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!