Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hétvégén ismét Pride Budapeste...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén ismét Pride Budapesten. Szerintetek ismét lesznek gagyi ultrák vagy valami budaházy edda féle beteg melegellenesek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
98%

48

Átéltem, nem adtak felvilágosítást Élettársamról

5éve laktunk akkor már együtt családjával nem tartotta a kapcsolatot mivel kiutálták mert meleg, mégis csak nekik adott ki az orvos információt.

Nem hiszem hogy ha heterók lettünk volna akkor is így viselkedett volna az orvos.

2023. júl. 11. 14:59
 52/88 A kérdező kommentje:

#50 Nagyon jó , hogy ezt felhoztad akkor itt egy kis ismertető erről az egészről, mert ugye a magyar ember igen érzékeny, de utánanézni már nem szeretnek valamiért...amit sejtek , hogy miért, mert akkor beigazolódik, hogy absz tévesen fogják fel a dolgokat és ugye ezzel szembesülni ...olyan izé :)

A homofóbia gyakran az egyén saját, elnyomott homoszexuális késztetéseinek a kitüremkedése. Minthogy mélyen elnyomott érzésekről van szó, tudatosan nem képes velük foglalkozni az ember, és ha valami mégis felszínre hozza ezeket, az zsigeri ellenkezést vált ki a lelkében. A homofób ember önmaga késztetéseit utasítja el másokra kivetítve, és nem is észleli, micsoda gyűlöletet gerjeszt maga körül.

2023. júl. 11. 15:03
 53/88 A kérdező kommentje:
"Akinek nincs más büszkesége az életben, mint hogy magyar heteroszexuálisnak született, az könnyebben válik meleggyülőlővé. Hiszen akkor máris felsőbbrendűnek érezheti magát valami olyan tulajdonsága miatt, amiért a kisujját nem kellett megmozdítania, ami veleszületett. Nem kell erőfeszítéseket tenni, nem kell jól teljesíteni iskolában és munkahelyen, elég annyit mondani, én heteroszexuális magyar vagyok, különb mindenkinél, aki más, mint én. Ez az az ingyenbüszkeség, amelynek csábítása könnyen elragadja azon honfitársainkat, akik képtelenek felmutatni egyéni teljesítményt.Egy kiegyensúlyozott ember, aki békében él önmagával és a világgal, nem leli örömét abban, hogy nálánál védtelenebb társadalmi csoportokat szekáljon. Akinek a kommentekben való bu...zása a hobbija, annak az életében jó eséllyel valami más gond is van. A sötét homofóbia a sikertelen emberek szegénységi bizonyítványa."Kovács András
2023. júl. 11. 15:05
 54/88 anonim ***** válasza:
88%

Jogilag az élettársad? Mert akkor törvényt sértett az orvos, fel kell jelenteni!

Ha viszont jogilag nem igazolható az élettársi viszony, akkor az orvos nem tehet mást, mert bajba kerülhet.

2023. júl. 11. 15:06
 55/88 A kérdező kommentje:
#51 Erre én is kíváncsi lennék.
2023. júl. 11. 15:08
 56/88 anonim ***** válasza:
11%
Egy jó kiadós vihar, az kéne nem ultrák... a vihart legalább nem tudnák távol tartani. Mondjuk totál mindegy, úgy sem értik meg mi a diferencia egy normális felvonulás és a polgárpukkasztás között.
2023. júl. 11. 15:31
 57/88 anonim ***** válasza:
91%
Budaházy tutira ott lesz, meg a kákabelü mihazánkos Novák Elődke is.. őt mint egy alsótagozatos óvodást szoktuk utánnozni, ahogy vonulgat dobolgatva a pávatollal diszìtett sámándobján..
2023. júl. 11. 15:31
 58/88 A kérdező kommentje:
#56 Látom te is egy szinten vagy az asztalamon a hamutállal :)
2023. júl. 11. 15:32
 59/88 anonim ***** válasza:
83%

"Anno az Egyesült Államokban rendszeres volt a melegek zaklatása, jogaink sárbatiprása, a szórakozóhelyeink terrorizálása. Ezért jött létre a Pride.

De ezek az idők elmúltak, a törvények büntetik a szexuális orientáció miatti diszkriminációt, az emberek is sokkal elfogadóbbak, mint azt sokan gondolják."

Valóban elmúltak ezek az idők? Az alábbi cikkek alapján nekem nem úgy tűnik. Valóban működnek ezek a törvények? Megbüntették már Bencsiket vagy vagy Bayert a folyamatos uszításért vagy bubuzásért? Esetleg Kövért a parlamenti és Hírtv-s beszólásaiért?

"Brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsett" - Index

"Szivárványos táskája miatt vertek meg egy lányt a bényei falunapokon" - 24.hu

"Búzavirágnak, lób.szónak nevezte a budakalászi jegyző a melegnek hitt jelentkezőt, aztán megoldotta, hogy emiatt ne az övé legyen az állás" - Telex

"Egy magyar cég büszkén hirdeti, hogy homofób" - Telex

"Etyek Fideszes polgármesterének elmentek otthonról: Hisztériás rohamot kapott egy mandala miatt, amit az iskolában festettek a falra" - Nyugati fény

"Novák Katalin a meleg párok örökbefogadásáról: Egyszerűen bezártunk egy jogi kiskaput" - szeretlekmagyarorszag.hu

Nem a melegeket használják véletlenül propagandára, uszításra, gyűlöletkeltésre éppen a hatalmon lévő kormánypártok? Nem most fóliáznak le véletlenül könyveket szexuális orientáció alapon? Nem most mondják a papok az iskolában a tanulóknak, hogy a homoszexualitás bűn és fertő? A nemátalakító műtéteket ki tiltotta be a felnőttkorú transznemű emberek számára? Te nem ebben az országban élsz? Jah... a törvények büntetik a diszkriminációt... Persze. Papíron. Közben meg évek óta megy a hergelés, uszítás a melegek ellen, összemosva őket a pedofilokkal. "Hagyják békén a gyerekeinket!" - és társaik.

2023. júl. 11. 15:33
 60/88 anonim ***** válasza:
83%

"Nincs szükség a Pridera, pláne nem polgárpukasztó módon."

Ez a te véleményed. Mások szerint meg épp most van szükség rá, amikor ilyen homofób döntések születnek.

"Nem tudom, hogy manapság kik vannak kint, de én még emlékszem a papnak öltözött srácra, aki egy bibliával a kezében erotikus módon vonaglott, vagy a "Jézusnak is két apja volt." feliratra."

Egy 30-40 ezres tömegből kiemeltél 2 embert. Bravó!!!! Hány % is ez? 0,000001? Ennyi erővel a vadászati kiállításról, a Balaton Soundról, a Sziget fesztiválról vagy a nemzeti vágtáról is ki tudok neked emelni 2 olyan embert, aki nem megfelelően öltözött vagy viselkedett az adott rendezvényeken.

"A női ruhába öltözött, kisminkelt transzvesztitákkal sem tudok azonosulni. Ebben én nem akarok részt venni."

Egyéni szoc problem, hogy te kivel tudsz azonosulni vagy kivel nem. Nem kell szeretned senkit sem. Abban veszel részt, amiben akarsz. Ettől még nem lesz rossz az, amit TE annak gondolsz.

2023. júl. 11. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!