Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hétvégén ismét Pride Budapeste...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén ismét Pride Budapesten. Szerintetek ismét lesznek gagyi ultrák vagy valami budaházy edda féle beteg melegellenesek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 A kérdező kommentje:
Ezek félnek egy mesekönyvtől is , de a kettős mérce ugye így is megvan mindig. Érdekes a doktorminiszterelnökúr gáspár nevű fia bzisága senkit sem zavar valamiért :) Az egész banda úgy toxikus ahogy van.
2023. júl. 11. 14:13
 42/88 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos terítve van veletek a tér. De minek? Inkább menjél padot festeni😂
2023. júl. 11. 14:15
 43/88 anonim ***** válasza:
100%

Csak nehogy valaki más is elkapja a gazsitól a családban vagy a nerben. Szóljatok gyorsan az ilLibrinek, hogy fóliát a gazsira is!

[link]

2023. júl. 11. 14:18
 44/88 anonim ***** válasza:
15%
Kicsit demgóg azzal jönni, hogy mas miz foglalkozok veletek, miközben ott vonaglatok az utcákon mas emberek szeme láttára. Ebből is látszik mennyire egy beteg ember vagy te. A valósággal teljesen elvesztetted a kapcsolatot.
2023. júl. 11. 14:19
 45/88 A kérdező kommentje:
# 45 A valósággal az vesztette el a kapcsolatot aki fo..ik egy meseköny miatt ésfröcsög ha a Pride napján tömegek érzik magukat jól de persze Ő maga sosincs ott de pontos képet fest az ottani történésekről. Ez a vonaglás meg már egy elavult faxság csupán, hiszen ha ott se vagy Te aztán tudod mi megy ott. Szal ennyit az általad elképzelt valóságról...folytasd , mert fogod, ilyen a fajtád .
2023. júl. 11. 14:22
 46/88 A kérdező kommentje:
#43 A padfestés is épp a betegséget mutatja, hogy vannak akik veszélyesnek tartanak egy padot is ..... mesekönyv után tökre kreatív ugye :) de ugyanez a csürhe egy xar állapotban lévő padot máááá nem talál meg. Ez is mutatja a szellemi nívót .
2023. júl. 11. 14:24
 47/88 anonim ***** válasza:
10%

36#37

Ádámnak és Évának született két fia Káin és Ábel

Kérlek

Folytatnátok...

hogy lett családjuk?

2 srác tud szaporodni?

Vagy megrakták anyjukat?

Mikor hittanon ezt Megkérdeztem többet nem kellet mennem. Felmentettek

2023. júl. 11. 14:41
 48/88 anonim ***** válasza:
10%
#24 Tapasztaltad, vagy honnan veszed ezt?Utoljára mondom, ha nem házasok a heterók, ugyanúgy egyedülállóak hivatalosan, mint egy meleg.Akkor nekünk hogy adtak tájékoztatást?Biztos csak nektek nem adnak, mert diszkriminálják ezzel is a homokosokat, ugye?
2023. júl. 11. 14:48
 49/88 A kérdező kommentje:
Sose értettem, mikor kb IQ 50 -es emberek a bibliát hozzák fel a melegtémák alatt, de a világról sincs fogalmuk , de szerintük a biblia így meg úgy :) Épp nemrég olvastam egy igen részletes tanulmányt ami a melegséget vizsgálja egészen vallásos szemmel is megközelítve meg stb . Nem egy riportalany kimondta nagyon szépen , hogy a vallás mind magára fordítja le ezt a kérdést de alapvetően a közös az az volt, hogy abban az időben mikor a biblia íródott semmit sem tudtak ugye az emberi testről , működéséről. A melegséget pedig úgy közelíti meg, hogy a nő az a hordozó a férfi pedig a sperma és a vér megtestesítője, tehát nem a melegekkel volt a bajuk, hanem , hogy abból nincs utód és akkor jaj mi lesz ...és mint kiderült SEMMI NEM LETT , mindenki éli az életét ahogy épp kívánja, legyen az meleg vagy nem meleg. Aki manapság Évával és Ádámmal jön az le is ragadt ennél a pontnál, ez meg azért valljuk be absz nem reprezentatív egy IQ 50 fidessjobbágy szájából......
2023. júl. 11. 14:52
 50/88 anonim ***** válasza:
24%

"De aki nem is tudja miért van a PRODE azt nem értem miért böfög ide"

Anno az Egyesült Államokban rendszeres volt a melegek zaklatása, jogaink sárbatiprása, a szórakozóhelyeink terrorizálása. Ezért jött létre a Pride.

[link]

De ezek az idők elmúltak, a törvények büntetik a szexuális orientáció miatti diszkriminációt, az emberek is sokkal elfogadóbbak, mint azt sokan gondolják.

Nincs szükség a Pridera, pláne nem polgárpukasztó módon. Nem tudom, hogy manapság kik vannak kint, de én még emlékszem a papnak öltözött srácra, aki egy bibliával a kezében erotikus módon vonaglott, vagy a "Jézusnak is két apja volt." feliratra. A női ruhába öltözött, kisminkelt transzvesztitákkal sem tudok azonosulni. Ebben én nem akarok részt venni.

A Pride évtizedek óta rossz érzést kelt a magyarokban, ezáltal csak árt nekünk. Nem jött be, ne erőltessük. Provokációból még sosem lett elfogadás.

2023. júl. 11. 14:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!