Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hétvégén ismét Pride Budapeste...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén ismét Pride Budapesten. Szerintetek ismét lesznek gagyi ultrák vagy valami budaházy edda féle beteg melegellenesek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
10%
58: Otthon a szobádban dohányzol, igénytelenség netovábbja, ennyit a szintekről.....
2023. júl. 11. 15:44
 62/88 A kérdező kommentje:
#59 Hát igen nincs annál szebb mikor az ártatlan meleg épp egy vidéki belvárosi szórakozóhely mellett elhalad és épp 3-an d..nak egy csajszit vadul....igazad van polgárt pukkasztani csak a melegek tudnak és azt is csak a PRIDE-on ...hülyegyerek.
2023. júl. 11. 15:45
 63/88 anonim ***** válasza:
76%

"A Pride évtizedek óta rossz érzést kelt a magyarokban, ezáltal csak árt nekünk. Nem jött be, ne erőltessük. Provokációból még sosem lett elfogadás."

A Pride csak pár éve kelt rossz érzést, amióta ezerrel pörög a gyűlöletkampány és csak azokban a magyarokban, akiknél célba talált a kormánypropaganda. A normális, hétköznapi magyar emberek le se sz..ják azt az egy napot.

"Provokációból még sose lett elfogadás." Ez a valaha létezett legnagyobb tévedés. Csak és kizárólag a jó értelemben vett "provokációból", a határok fokozatos feszegetéséből, a tűrőképesség folyamatos emeléséből született valamiféle eredmény. Sohasem a fotelforradalmárok vagy a kanapén fetrengő kínjukban belenyugvók hoztak változást, hanem akik ki mertek állni önmagukért és másokért még akkor is, ha a többség szerint az már provokációnak minősült. Ha rajtad múlna, még mindig szégyenkezve kéne az éj leple alatt titokban átosonni a szerelmünkhöz és pirkadat előtt hazaszaladni, még mielőtt bárki is észre venne minket. (Lásd Szájer és úgy általában a többi jobboldali Titkos Ilonkák.)

2023. júl. 11. 15:49
 64/88 anonim ***** válasza:
86%

Papírom nem volt róla hogy az Élettársam.

Szerintetek a doki elkérte az anja iratait mikor felvilágosította?

Heteró párkapcsolatnál lehet közös gyerek is papír nélkül akár, és ott se világosítják fel az élet társat? Nemtudom

65/88 anonim ***** válasza:
8%
Saját szegénységi bizonyítványod az ha nem látod meg a különbséget aközött mikor átlagos ruhákban ahogy az utcára is kimennél felvonulnak, vagy épp olyan szerelésben mennek ki amit értelmes ember a négy fal között venne csak fel, és abban parádézik ott.... na meg némi logika is kéne ahhoz, hogy vajon az év többi részében miért nincs ekkora ellenséges hang velük szemben, vajon miért pont a felvonulás idején szidják őket ennyien?
 66/88 anonim ***** válasza:
0%

Jó a fel vetés.

Jézusnak igen 2apja volt valóban a keresztény tanok szerint=szentháromság.

Apa, Szentlélek, fiú.

De nem én voltam aki ezt hírdette. A vonuláson.

Egyébként meg Mária nem volt szűz, itt is bibi van a mesében

Mikor Jézus gyógyít-csodát tesz

Ki bontják a tetőt hogy onnan tudjon bemenni mert olyan sokan vannak itt hangzik el,

Jézus gyere met itt van anyád és a TESTVÉREID.

Válasz nem érdekel engem az a bolond nő....nem tudom pontosan idézni.

2023. júl. 11. 15:57
 67/88 A kérdező kommentje:
#66 Én évek óta kijárok , gondolom Te is hiszen valamiből le kellett szűrnöd ezt a hihetetlen nagy hazugságot . Amúgy hogy jön az ide , hogy majd egyesek meg akarják határozni milyen legyen egy buli (amin ott sincs ugye mert bexarik a gyűlölettől) és a résztvevők mit vegyenek fel? Amiről itt nyekeregtek páran, azok nem léteznek illetve jelentéktelen része az, amihez szintén sok közöd nincs. Maygarul hisztiztek a semminés ez nektek jó....akkor égessétek magatokat mint tavaly az a kb 25 bzizó mihazánkos ovis csoport :) Ennél nagyobb gondotok sose legyen a nyomorult nuna nélküli életetekben :)
2023. júl. 11. 16:05
 68/88 anonim ***** válasza:
87%

Saját szegénységi bizonyítékod, ha ezt leszűkíted csak a Pride-ra és nem látod, hogy mi megy az ÖSSZES fesztiválon.

"na meg némi logika is kéne ahhoz, hogy vajon az év többi részében miért nincs ekkora ellenséges hang velük szemben, vajon miért pont a felvonulás idején szidják őket ennyien?"

Mondjuk mert a jobboldali média minden évben alig várja már az alkalmat, hogy kiélhesse az évezredes frusztrációit?

Egyébként nem csak a felvonulás idején szidják a melegeket, épp erről írtam, de nem ért célba. Pont ezért van a Pride.

2023. júl. 11. 16:06
 69/88 A kérdező kommentje:

Pride hónap van, és ez egy gesztus, semmi több.

Semmi "be..lás", egyszerűen egy jóindulatú üzenet, hogy "veled vagyunk".

Tényleg nem értem, miért gondoljátok idióta barmok,, hogy elfogadni más, szexuális hovatartozását, kihatással lenne rátok. Senki nem akar megtéríteni, senki nem akar az utcán röptében megteafilterezni senkit. A Pride hónap arról szól, hogy legyen mindenki az, aminek született, ahogy önmagának érezheti magát.

Nem akarnak a melegek többet, mint jogi és lehetőségi egyenlőséget, és annyit, hogy ha kézenffogva sétálgatnak, akkor se ne legyenek leköcsgbu...va, se jaj de cukizva. Annyit akarnak, hogy hadd élhessék békében a K életüket, anélkül, hogy bármit is rejtegetniük kéne.

az hogy az itt kommentelgető töménytelen xenofób taplónak nem sikerül, egyszerűen szégyen.

2023. júl. 11. 16:07
 70/88 anonim ***** válasza:
87%

Vitatkozó srácok!?

Emlékeztek a tavaji

SzentIstván napi körmenetre

Felvonulásra?

Nagy Magyar keresztények! melegeket megszégyenítő tükrös flitteres ruhába öltözve félmeztelen pasik vonultak.

Pride még a nyomába se ért én éreztem magam kellemetlenül.

Az meg ügye más téma

Szt. István volt legnagyobb Haza áruló a magyar történelemben, ezért is vágták le a jobb kezét.

De nekünk kicsit másképp van előadva.

Igazság szerint Koppány volt a hős aki a hazáért halt.

2023. júl. 11. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!