Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegségből hogy lehet ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegségből hogy lehet ki gyógyulni? A pszichológus segíthet?

Figyelt kérdés

2023. júl. 4. 05:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
91%

Előbb elemezd magad, hogy tetszik-e egy nő nagy mellei, nagy segge, kipirosított szája, hatalmas műkörmei és egyéb cicomáival együtt. Aztán meg, hogy képes vagy-e BÁRHOL és AZONNAL nővel közösülni, erős erekcióval. Ha mind ez IGEN, akkor NEM vagy meleg, még kicsit sem. Ha azonban ezek közül CSAK EGYET is kifogásolsz, akkor meleg vagy inkább, mint nem.

A heteró képes bárhol lözösülni és azonnal egy nővel.

A heteró undorodik a többi férfitól és csak eszköznek nézi őket bizonyos céljainak eléréséhez.

Hat fokozata van a melegségnek egyébként.

2023. dec. 12. 11:21
 62/69 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbáltam párszor: nem ment.

Jártam pszichológushoz Győrött és Pesten is többhöz.

25 évig próbáltam megszabadulni ettől a kereszttől, tudván, hogy az apám is nyíltan meleg volt.

Nem sikerült, de boldognak érzem magam.

Bevallom, a többi választ még nem olvastam el.

2023. dec. 12. 12:01
 63/69 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 61-es!

Mi is lenne ez a hat fokozat?

Üdv: a 62-es válaszoló

2023. dec. 12. 12:02
 64/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálad nem genetikai eredetű, hanem tanult(Nem tudatos tanulásról beszélek.) akkor igen, "kigyógyíthat". De baromi nagy meló, mert az ilyen embereknek korai szakaszban sérült a személyisége.
2023. dec. 12. 18:17
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

#61 A te leírásod nem a heterókról szól, hanem leginkább egy pszichopata állatról.

Attól, hogy valakinek nem jön be egy elég karikaturisztikusan leírt konzum pláza cica, és nem tud minden pillanatban párzani, mert mondjuk van benne egy egészséges gátlásosság, már biztosan meleg?

2023. dec. 12. 18:22
 66/69 anonim ***** válasza:
100%

Én heteró vagyok, de nem lennék képes bárhol azonnal közösülni egy nővel. Mivan, ha ég a ház, ott is kéne? De nem kell ilyen szélsőséges példát mondani, ha mondjuk egy nő bunkózna, fájdalmat okozna, akkor nem állna fell rá.

Meg tetszenek nekem a vékony testalkatú nők is.

2023. dec. 13. 02:28
 67/69 anonim ***** válasza:
100%

Biszex vagyok, de nem lennék képes bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között szexelni egy nővel. Főleg nem az általad ábrázolt plázacicákkal. Ők azt a kategóriát képviselik, hogy bottal nem piszkálnám meg őket. Sőt, egy ilyen rámakaszkodna, sikítva hánynék a teherautóra, és rohannék valamelyik meleg, biszex barátomhoz, hogy vele éljem meg a szex gyönyöreit.

2023. dec. 13. 08:32
 68/69 anonim ***** válasza:
85%

"sikítva hánynék a teherautóra" - jaj, de rég hallottam ezt a dumát, mennyit röhögtünk rajta! :-D És ennek megtetézésére Muppet Show-t nyomtunk autóból a Blahán az éjszakai 7-es busz megállójában...

Ebből a szép képből annyi maradt, hogy tegnap anyámmal mentünk moziba.

Kedves utolsó, nem csatlakozhatnék a baráti körödhöz?

A kérdezőnek is írok, bocsánat:

nem valószínű, hogy a pszichológus segíthet rajtad. Évekig jártam különböző szakemberekhez, aztán végül az elvonóban találtam magam (?!), s akkor jöttem rá, hogy a sebeim nyalogatása helyett jobb, ha elfogadom ezt az egészet lelkileg. Kétszer munkahelyet váltottam, nem vagyok nyíltan meleg, de most olyan helyen dolgozom szívesen, ahol érzem, hogy szeretnek.

2024. ápr. 23. 01:46
 69/69 anonim ***** válasza:
79%

Lehet szó barátságról, csak írj rám, ha nem okoz problémát, hogy 68 éves vagyok, és Bp-től bő 200 km-re élek egy baranyai faluban.

2024. ápr. 23. 08:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!