Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegségből hogy lehet ki gyógyulni? A pszichológus segíthet?
40-es nem hiszem hogy ez így van
„Nincsenek tehát homoszexuális emberek, csak olyanok, akik azt gondolják magukról, hogy homoszexuálisok. Mindenki heteroszexuálisnak lett alkotva, ez a génjeinkben van.
Nincs homoszexuális gén, ez biológia, ami bizonyított. Az erről szóló kutatás ezen a linken elérhető. Előfordulhat, hogy valaki elkezd máshogy gondolkodni. Ekkor egy dolgot kell tenni, megváltoztatni a gondolkodást, azaz meg kell térni. A valósággal megegyező dolgokat kell gondolni.”
"Mindenki heteroszexuálisnak lett alkotva"
Tehát akkor azt mondod, hogy nem léteznek rokkant, vagy eleve sérültnek született emberek sem?
"ez a génjeinkben van."
Na igen. A génjeid szerint vonzódsz az egyik nemhez. A kérdés csak az, hogy melyik génkészletet kaptad?
Arról nem is beszélve, hogy ez még ikreknél is csak 50%-ot jelent.
Először is tudni kellene a fogalmakat. 73 éves, homoszexuálisként tisztában vagyok azzal, hogy egy homoszexuális szexuálisan soha nem tudna egyetlen egy nőhöz sem közeledni. A fogalom, ami néhai édesapádra igaz, az a biszexuális. A biszexuális férfi vagy nő az, aki mindkét nemmel tudnak és szeretnek intim kapcsolatot létesíteni.
Az évtized vicce volt a tiéd! A homoszexualitás nem egy betegség, amiből ki lehet bármilyen "gyónással" egy soha nem létező személyhez, kigyógyulni.
A Római Katolikus Egyház a legaljasabb ilyen szempontból. Nekik kellene legerősebben az összefogásért, egymást elfogadásáért harcolni, de a RKE a legaljasabb széthúzást, megbélyegzést alkalmazza a hívei között.
38-as: teljesen egyetértek az előttem szólóval.
Imádkozhatsz évekig, ez már így marad. Meg is gyónhatod, én is így tettem párszor: elküldtek egy szűklátókörű, vallásos, de befolyásos pszichológusnőhöz, akihez hetente 50 km-t utaztam.
Eredmény: 23 éve felkerültem Pestre, de azt a szorongást, amit az öreglány pszichológia gyanánt belémvert, a mai napig nem tudtam levetkezni.
NEEE!
Inkább beszélgessünk, ha van rá időd és van hozzá kedved.
Kedves Kérdező!
A homoszexualitásból nem lehet "kigyógyulni", azonban ha szeretne támogatást és segítséget kapni az önelfogadásban, akkor ajánlom a Háttér Társaság Személyes Segítő Szolgálatát, ahol kortárs segítőkkel beszélgethetsz a témáról, az önelfogadásról és az egyéb felmerülő kérdésekről ezzel kapcsolatban. Ha erre még nem állsz készen, keresd az Információs és Lelkisegély Szolgálatunkat, mely anonim módon elérhető telefonon, chaten, e-mailben és Skypeon is.
További információkat és elérhetőségeket a hatter.hu/tevekenysegunk/informacios-es-lelkisegely-szolgalat oldalon találsz.
Azért, mert az emberetek túlnyomó része tudatlan és nem olvas utána, vagy nem tudja az olvasottakat értelmezni. A homoszexuálisok (73/58 év tapasztalatából tudván) képtelen a nőkhöz szexuálisan közeledni. A biszexuális pedig azaz egyén, aki mindkét nem képviselőihez egyformán képes szexuálisan vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!