Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegségből hogy lehet ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegségből hogy lehet ki gyógyulni? A pszichológus segíthet?

Figyelt kérdés

2023. júl. 4. 05:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:

40-es nem hiszem hogy ez így van

„Nincsenek tehát homoszexuális emberek, csak olyanok, akik azt gondolják magukról, hogy homoszexuálisok. Mindenki heteroszexuálisnak lett alkotva, ez a génjeinkben van.

Nincs homoszexuális gén, ez biológia, ami bizonyított. Az erről szóló kutatás ezen a linken elérhető. Előfordulhat, hogy valaki elkezd máshogy gondolkodni. Ekkor egy dolgot kell tenni, megváltoztatni a gondolkodást, azaz meg kell térni. A valósággal megegyező dolgokat kell gondolni.”

2023. júl. 6. 18:46
 42/69 anonim ***** válasza:
58%
Feltéttél egy kérdést én csak válaszoltam. Te döntöd el, hogy elfogadod e vagy sem.
2023. júl. 6. 18:54
 43/69 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki heteroszexuálisnak lett alkotva"

Tehát akkor azt mondod, hogy nem léteznek rokkant, vagy eleve sérültnek született emberek sem?

"ez a génjeinkben van."

Na igen. A génjeid szerint vonzódsz az egyik nemhez. A kérdés csak az, hogy melyik génkészletet kaptad?

Arról nem is beszélve, hogy ez még ikreknél is csak 50%-ot jelent.

2023. júl. 6. 20:00
 44/69 anonim ***** válasza:
14%
Jaj kit érdekel hány szazallek, meg h betegségnek tartják e. Annyit nyavajognak már a melegek. Miért akar kigyógyulni belőle akkor. Fogadd el oszt kész. Csinálj amit akarsz.
2023. júl. 6. 21:17
 45/69 anonim ***** válasza:
93%

Először is tudni kellene a fogalmakat. 73 éves, homoszexuálisként tisztában vagyok azzal, hogy egy homoszexuális szexuálisan soha nem tudna egyetlen egy nőhöz sem közeledni. A fogalom, ami néhai édesapádra igaz, az a biszexuális. A biszexuális férfi vagy nő az, aki mindkét nemmel tudnak és szeretnek intim kapcsolatot létesíteni.

Az évtized vicce volt a tiéd! A homoszexualitás nem egy betegség, amiből ki lehet bármilyen "gyónással" egy soha nem létező személyhez, kigyógyulni.

A Római Katolikus Egyház a legaljasabb ilyen szempontból. Nekik kellene legerősebben az összefogásért, egymást elfogadásáért harcolni, de a RKE a legaljasabb széthúzást, megbélyegzést alkalmazza a hívei között.

2023. júl. 7. 06:21
 46/69 anonim ***** válasza:
92%

38-as: teljesen egyetértek az előttem szólóval.

Imádkozhatsz évekig, ez már így marad. Meg is gyónhatod, én is így tettem párszor: elküldtek egy szűklátókörű, vallásos, de befolyásos pszichológusnőhöz, akihez hetente 50 km-t utaztam.

Eredmény: 23 éve felkerültem Pestre, de azt a szorongást, amit az öreglány pszichológia gyanánt belémvert, a mai napig nem tudtam levetkezni.

NEEE!

Inkább beszélgessünk, ha van rá időd és van hozzá kedved.

2023. júl. 7. 08:18
 47/69 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem mi értelme van a kategorizálásnak meg az ilyen kijelentéseknek, hogyha lefeküdtél nővel, onnantól kezdve már biszex vagy. Nagyon sok férfi azt állítja, akik házasságban élnek nőkkel, hogy melegek. Mi okuk ezt állítani? Talán azért, mert tényleg melegek? Ha biszexuálisak lennének, akkor azt mondanák, hogy biszexuálisok, de azt állítják, hogy melegek. Szerintem melegnek lenni nem azt jelenti, hogy undorodsz a nőktől, van akiknek egyszerűen semlegesek, nem vonzódnak hozzájuk, de nem is taszulnak tőlük szexuálisan. És vannak azok a szerencsétlen férfiak, akik társadalmi nyomás miatt belemennek egy ilyen kapcsolatban. Ott van a biológia, ez nem zárja ki, ugyanúgy be tudja tenni egy meleg férfi vaginába, mint egy hetero férfi, ez fizikailag lehetséges, nem értem ezen mit kell ennyit vitatkozni meg értetlenkedni. Az csak tudja mindenki magáról, hogy melyik nemre áll fel és ha ők azt állítják, hogy melegek, én elhiszem nekik. És nyilván van olyan is, akiknek kifejezetten trtaumatikus nővel együtt lenni és mégis lefeküdt nőkkel, megházasodott és gyermekeket nemzett. Ez a kb fél évente egy szex kategória. Most akkor ezek a férfiak is biszexek, azért mert a társadalom elvárásai miatt megházasodtak nőkkel?
2023. júl. 7. 12:38
 48/69 Háttér Segítő ***** válasza:
92%

Kedves Kérdező!

A homoszexualitásból nem lehet "kigyógyulni", azonban ha szeretne támogatást és segítséget kapni az önelfogadásban, akkor ajánlom a Háttér Társaság Személyes Segítő Szolgálatát, ahol kortárs segítőkkel beszélgethetsz a témáról, az önelfogadásról és az egyéb felmerülő kérdésekről ezzel kapcsolatban. Ha erre még nem állsz készen, keresd az Információs és Lelkisegély Szolgálatunkat, mely anonim módon elérhető telefonon, chaten, e-mailben és Skypeon is.

További információkat és elérhetőségeket a hatter.hu/tevekenysegunk/informacios-es-lelkisegely-szolgalat oldalon találsz.

2023. júl. 7. 12:52
 49/69 anonim ***** válasza:
92%

Azért, mert az emberetek túlnyomó része tudatlan és nem olvas utána, vagy nem tudja az olvasottakat értelmezni. A homoszexuálisok (73/58 év tapasztalatából tudván) képtelen a nőkhöz szexuálisan közeledni. A biszexuális pedig azaz egyén, aki mindkét nem képviselőihez egyformán képes szexuálisan vonzódni.

2023. júl. 7. 14:23
 50/69 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem meleg is tud nővel szexelni, ha mondjuk férfira gondol közben.
2023. júl. 7. 17:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!