Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegségből hogy lehet ki gyógyulni? A pszichológus segíthet?
#30: nem nyomatod a hülyeségeidet. Attól, hogy valaki azt a szót használja magára, hogy meleg, még nem lesz az. Azt meg senki sem mondta, hogy nincs olyan meleg, aki próbálkozott már nővel, de pont azért nem ment neki, mert meleg.
Mit nem értesz még mindig?
Végigolvastam az összes választ az igencsak rövid kérdésre.
Meleg apa gyereke vagyok, két húgom van még, tehát hárman vagyunk testvérek.
A házasság NEM megoldás erre a dologra...
Apám 26 évvel a szüleink válása után halt meg.
A többit magánban esetleg, természetesen csak olyannak, akivel kölcsönös a bizalom.
Bocs', kicsit felkavart ez a kérdés, tök mást kerestem itt az oldalon...
Figyi én ha heteroszexuális vagyok, nincs az a pénz, hogy 1 palival intim kapcsolatom legyen. És most ne arra gondolj, hogy be kell dugni. Hanem, az hogy undorodom az érintéstől, olyan meg hogy csók, vagy bármi intim érintés, kizárt. Tuti sugárban hánynék. Lehetetlen, hogy erekciót produkáljak!
Mert nem vagyok meleg!
Lakóhelyemen élt egy heterónak látszó házaspár. Mielőtt bárki leoltana, hogy mi az, hogy heterónak látszó, ők valóban annak látszottak azok számára, akik nem ismerték őket. Valójában a férfi a férfiakkal, a nő a nőkkel élte a szexuális életét. Kis házukban, két hálószoba, mindketten fogadták a partnereiket, szerelmüket. A falu így fogadta el őket. Ha szóba kerültek valahol, valamiért, sokszor csak Sanyi néni és Gizi bácsiként emlegették őket.
Mindezt csak azért írtam, hogy lehetséges, hogy a melegek "hetero házasságban" éljenek ilyen, olyan ok miatt, csak a megfelelő társat kell megtalálniuk hozzá.
Kigyógyulni csak betegségböl lehet. A melegség pedig nem az!
Elnyomi tudod,hogy ne csak egy szomorú meleg legyél henem még teljesen lelkibeteg is,ugy az igazi.
Amúgy nem kell mimelni a heteroságot,elég ha nem ismerkedsz sem fiúkkal sem lányokkal. Ha nincsenek barátaid meg ugy nagyjából senki a családon kívűl akkor eléldegélhetsz szépen magányosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!