Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé élvezem ha orálisan elgítenek ki , létezhet olyan pasi aki kimondottan ezt szereti csinálni? Csak mert sokan megkérdezik, hogy "csak" ennyit szeretnék? Aki szereti csinálni az legalább nem kérdez meg ilyesmiket.
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 11:51
31/42 anonim válasza:
Igen, pl. én. Azt, ha engem szopnak, nem szeretem. Az anál meg annyira nem vonz. Az, hogy valakit élvezésig szopjak, és a számba, vagy az arcomra menjen el, annál inkább. <3
32/42 A kérdező kommentje:
#31 Imádnálak.
2023. júl. 4. 14:10
34/42 anonim válasza:
Én csak kapni szeretem az oralt viszonzás nélkül. Az anál sosem jött be egyik oldalon sem.
49/F
35/42 anonim válasza:
Én például nagyon szeretek szopni. De igénylem az anális kielégülést is
36/42 anonim válasza:
Én bi vagyok de csak a szopást szeretem
37/42 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, csak a szopást szeretem. Mondjuk azt oda és vissza is.
38/42 anonim válasza:
Még mindig érvényes az ajánlat? Írj rám!
39/42 anonim válasza:
Chaten eleget szoptam már, így ha még aktuális, szívesen szopkodnám a kérdezőt is... ;P
40/42 anonim válasza:
Én pedig azt élvezném, ha én szopnék le valakit, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!