Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőletek is sokan megkérdezték/megkérdezik, ki a FÉRFI a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Jelenleg ugyan nincs barátnőm, de anno mikor megkérdezték rendesen a falra tudtam mászni tőle.
Ti hogyan reagáljátok le ezt a kérdést?
2017. jún. 16. 22:25
1/16 anonim válasza:
"bocs, de ennek nincs értelme". Ezt mondanám.
2/16 anonim válasza:
"És nálatok?"
Erre úgysem tud mit válaszolni...
3/16 anonim válasza:
en is ezt válaszolom h és nálatok?:DD ha fiu akk hozza teszem hmert elég toketlennek tunsz :D
5/16 anonim válasza:
Én erre csak felhúztam a szemöldököm és nagyon élesen témát váltottam 😉
6/16 anonim válasza:
Amit a 2-es mond nagyon jó, rögtön elhallgattatod vele, de azt is mondhatod,hogy mindketten fiúk vagytok.Amúgy én ritkán kerülök ilyen helyzetbe, ha látom valakin, hogy ilyen primitív egyszerűen nem állok vele szóba.
7/16 anonim válasza:
Nekem még van türelmem elmagyarázni, hogy hát két nő van együtt, nincs férfi. :D Általában nincsennek ilyen kérdések, ha a párommal vagyok, mindketten nőies és szép nők vagyunk. Akkor meg nem akarják elhinni, hogy egy pár is. :D
8/16 anonim válasza:
Én ilyenkor azt mondom, hogyindig rajtam van a felcsatolhatós. 1 mondat és soha többé nem hozzák fel a témát :D
9/16 titkoskert válasza:
Állandóan feljon a téma... Néha, amikor van idegrendszerem, azt szoktam valaszolni, hogy: en, mert en nyirom a füvet a kertben. 🤣
Erre bologatnak, hogy hat igen🤣 barmok.
Amúgy a párom dominánsabb, mint én. Csak hat nekem jobb a marketingem 😁
10/16 anonim válasza:
Igen. Begyakorolt válaszom:
"Pont azért vagyok lánnyal, mert NEM KELL FÉRFI. Nálunk csak domináns és alárendelt van, az is csak szexnél. Kérdezd már meg két evőpálcikától, hogy melyikőjük a villa!?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!