Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőletek is sokan megkérdezték/megkérdezik, ki a FÉRFI a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Jelenleg ugyan nincs barátnőm, de anno mikor megkérdezték rendesen a falra tudtam mászni tőle.
Ti hogyan reagáljátok le ezt a kérdést?
2017. jún. 16. 22:25
11/16 anonim válasza:
Nagyon jók a válaszaitok lányok :D
25L/bi
12/16 anonim válasza:
El szoktam mondani hogy ilyen nincs.Erre benyögik ,mivel pasis vagyok biztosan én.Erre azt szoktam felelni ,a gyengébbek kedvéért igen az vagyok.
13/16 anonim válasza:
a nődnek f_asza van??? mert akkor egyértelmű hogy az a férfi akinek f_asza van!!!!
15/16 anonim válasza:
Őszintén irritál, de csak annyit szoktam mondani rá, hogy pont az a lényeg, hogy egyikünk sem férfi.
16/16 anonim válasza:
Nálam 2 ffi felállás van. Eléggé férfiasak vagyunk és ez láthatóan megbolondítja a többséget.Ilyenkor jönnek a következő ostobaságon alapuló megfigyelések . Aki a magasabb biztos az a "férfi". Amelyik a kopasz egész biztos az a "férfi" a kapcsolatban. Amelyik jobban szeret főzni kizárólag az már csak passzív lehet egy melegkapcsolatban. Ja hogy takarítani te szoktál jobban?Ja hát akkor te vagy a "nő". Mélyebb q hangod akkor te vagy a "férfi"....És még sorolhatnám,hja és ezt főleg szintén melegek felől jön. Szal megértem a problémát e kérdés körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!